Ο Conor McGregor έχει το πιο μαχητικό στυλ εκεί έξω

Και δεν μιλάμε για το MMA του, αλλά για τις ενδυματολογικές επιλογές του.

Ο Conor McGregor είναι ο τύπος που βλέπεις στο δρόμο και λες «είναι γεννημένος νικητής». Είναι κάτι που δεν προκύπτει μόνο  από τους αγώνες και τα νοκ-άουτ του. Το βλέπεις στο παρουσιαστικό του. Στις συνεντεύξεις του. Έχει αυτό το ύφος γεμάτο αυτοπεποίθηση που δείχνει ότι μπορεί να τα βάλει με ολόκληρα βουνά. Την ίδια στιγμή, ξέρει πώς να κατακτά τον κόσμο και με την εμφάνιση του. Αν μη τι άλλο είναι ο τύπος που ξέρει τι θα πει αντρικό στυλ.

Η φωτογράφηση του για το περιοδικό GQ ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Μία απόδειξη ότι ο Conor δεν ανήκει σε εκείνους τους άντρες που βολεύονται με απλές βαρετές λύσεις. Που ξέρει να εκτιμά την μόδα χωρίς να γίνεται θύμα της και που μπορεί να φορέσει το κοστούμι με την ίδια άνεση που θα βάλει ένα cargo παντελόνι. Οι παρακάτω εικόνες από το shooting, δείχνουν επίσης πως δεν φοβάται τους χρωματισμούς και ξέρει να συνδυάζει τα ρούχα με σοφό τρόπο.

Ρίξε μία ματιά και θα αντιληφθείς το μεγάλο του μυστικό: όταν θες να είσαι πρωταθλητής , φροντίζεις να το κάνεις παντού. Και ο Conor το ‘χει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved