O Ayrton Senna δεν γνώριζε μόνο από ταχύτητα, γνώριζε κι από στυλ

Ο μυθικός οδηγός της Formula 1 μας δίνει 5 βασικά μαθήματα ανδρικού ντυσίματος. 

Αν είσαι φαν της Formula 1 τότε μάλλον το έχεις παρατηρήσει. Δεν υπήρχε πιο καλοντυμένος τύπος μέσα στις πίστες από τον Ayrton Senna. Είχε έναν αέρα πασαρέλας αλλά την ίδια στιγμή ήταν λες και είχε βγει μία χαλαρή βόλτα με τους φίλους του για καφέ. Ο Ayrton Senna ήταν μία μορφή του καιρού του, μία φιγούρα που άφησε ιστορία, όχι μόνο στις πίστες, αλλά και στους φακούς των φωτογράφων ανά τον κόσμο. Πάνω του μπορεί κανείς να διακρίνει όλο το μεγαλείο της παράξενης αυτής δεκαετίας που δοξάστηκε: την δεκαετία του ’90. Απίστευτα πουκάμισα και λευκά sneakers, είναι λες και ο άνθρωπος είχε δει το μέλλον της μόδας του σήμερα. Αν ρίξεις μία ματιά γύρω σου θα δεις πολλά από τα ρούχα που φοράει στο φακό πάνω σε κόσμο που κυκλοφορεί σήμερα στα πιο στυλάτα μέρη της πόλης σου.

 

 
 

Ayrton Senna: Ο άνθρωπος που δεν ήξερε τι θα πει κίνδυνος

Τι μπορούμε όμως να μάθουμε από τον κορυφαίο αυτόν οδηγό; Μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στην ντουλάπα του και να πάρουμε ιδέες, μπορούμε να δούμε το ύφος του περπατήματος του και τον τρόπο που έφτιαχνε τα μαλλιά του. Ο Ayrton Senna «ήξερε» να το κάνει πριν από τον καθένα και το έκανε καλά. Είτε μέσα στο μονοθέσιο ή έξω στο δρόμο, ο Ayrton Senna γνώριζε πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι των εικόνων. Και η εικόνα του κάνει μέχρι σήμερα τον γύρο του κόσμου. Εμείς μαθαίνουμε από αυτόν.

Μάθημα 1ο

Βάλε στη ζωή σου ένα ζευγάρι γυαλιά ταρταρούγας.

Τα γυαλιά του Ayrton Senna ήταν πάντα το νούμερο ένα στις πίστες. Δεν υπήρχε τύπος στην πίστα που μπορούσε να του την «μπει» όσο αφορά το στυλ των γυαλιών του. Τα φορούσε παντού, από την πίστα μέχρι μία βόλτα με το ελικόπτερο του πάνω από τις γειτονιές του Σάο Πάολο. Πάντα όμως φτιαγμένα από την αγαπημένη του ταρταρούγα.

 

 

Μάθημα 2ο

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο μπλε πουκάμισα με ρίγες

Ξέχασε τα στενά πουκάμισα. Βρες λίγο πιο φαρδιά κομμάτια στην απόχρωση του μπλε και φυσικά να έχουν κάθετες ρίγες. Ο Ayrton Senna είχε κάνει μερικές από τις πιο τρανταχτές του εμφανίσεις με ένα τέτοιο πουκάμισο.

 

 

Μάθημα 3ο

Μάθε πως να συνδυάζεις σακάκι και παντελόνι με στυλ

Ο Ayrton Senna δεν ήταν ποτέ τύπος του κουστουμιού. Κι όμως είχε καταφέρει να γίνει πρωτοπόρος ακόμη και σε αυτόν τον τομέα. Γνώριζε πολύ καλά πως να συνδυάσει ένα σακάκι με ένα διαφορετικού χρώματος παντελόνι και να μην μοιάζει με κλόουν. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις, πάρε όμως παράδειγμα από τον δάσκαλο.

 

 

Μάθημα 4ο

Blue Jeans και λευκά sneakers

Η συνταγή της επιτυχίας του σήμερα φορέθηκε για πρώτη φορά από τον Ayrton Senna. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις είναι αλήθεια, απλά ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες από την ζωή του στις πίστες.

 

 

Μάθημα 5ο

Να είσαι απλός και να φοράς μαύρα t shirts

Όταν η μέρα τελειώνει και έρχεται η ώρα της χαλάρωσης σου, τότε πρέπει να είσαι ακόμη πιο απλός. Την ίδια στιγμή όμως ποτέ δεν πρέπει να χάνεις το στυλ σου, ακόμη και μέσα στο σπίτι. Δοκίμασε απλά μαύρα μπλουζάκια χωρίς στάμπες και σχέδια.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved