Πώς να ντυθείς σαν Ιταλός ενώ δεν είσαι

Οι Ιταλοί μας μαθαίνουν τι σημαίνει να ζεις μια ζωή με ακραία καλό στυλ.

Οι Ιταλοί γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει καλό ντύσιμο το θέμα όμως είναι αν εμείς μπορούμε να τους μιμηθούμε σωστά. Γιατί άλλο η μίμηση και άλλο η φτηνή αντιγραφή. Αυτό που θέλουμε εδώ δεν είναι να κοπιάρουμε το στυλ τους αλλά να επηρεαστούμε θετικά από αυτό, να μάθουμε και να πάμε ένα βήμα παρακάτω το ντύσιμο μας. Γιατί οι Ιταλοί εξακολουθούν να θεωρούνται οι πιο καλοντυμένοι άντρες στον κόσμο; Δεν είναι πως σε έναν εκσυγχρονισμένο κόσμο, οι άνδρες στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία δεν έχουν πρόσβαση σε προϊόντα της ίδιας ποιότητας με τον μέσο, ​​αριστοκρατικό Ιταλό, είναι όμως κάτι μυστήριο που τους κάνει να ντύνονται πολύ κομψά, είναι η παράδοση που έχουν στη μόδα. Πολλοί ράφτες της Νέας Υόρκης, της Μελβούρνης και του Τόκιο χρησιμοποιούν μάλλινα «Made in Italy» για κοστούμια και μη Ιταλοί τσαγκάρηδες, ακόμη και χειροποίητα εξειδικευμένα δερμάτινα κορδόνια από δέρματα ιταλικής προέλευσης.

Υπάρχουν τρία εναλλακτικά ντυσίματα που κάθε άντρας οφείλει να κατακτήσει

 
 

Η απάντηση βρίσκεται στην ιταλική προσέγγιση του στυλ και στην τέχνη του να τα συνδυάζεις όλα μαζί. Εδώ θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε άψογα. Πρώτον, οι Ιταλοί δεν είναι θύματα των παροδικών τάσεων. Συνδυάζουν σύγχρονα χρώματα, prints και υφές με διαχρονικές σιλουέτες και λεπτομέρειες. Capesce;

Δεν είσαι Ιταλός χωρίς κάτι να δείχνει όμορφο πάνω σου. Τα ξεχωριστά ενδύματα, το σακάκι ή/και το παντελόνι ενός παραδοσιακού κοστουμιού – είναι βασικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτεις. εκπέμποντας την ιταλική παροιμία της εξισορρόπησης εργασίας, ξεκούρασης και παιχνιδιού. Οι Ιταλοί συνδυάζουν σοβαρότητα, εφηβεία και παιχνίδι σε ένα ντύσιμο. Το καλοκαίρι, ένα λινό ή βαμβακερό blazer σε παστέλ αποχρώσεις ή κάποιο navy είναι καθοριστικής σημασίας. Ο χειμώνας μπορεί να είναι μια πινελιά πιο στιβαρός με ένα λαμπερό μοχέρ ή κασμίρ μπουφάν ή ένα σε υφή τουίντ. Το λευκό παντελόνι είναι βασικό στοιχείο για τον Ιταλό άνδρα. Λειτουργεί ως ένα ουδέτερο χρώμα που εξισορροπεί ένα τολμηρό, πολύχρωμο σακάκι και δίνει πίσω μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, απλώς και μόνο λόγω συνειρμού.

 

 
 

Ο Ιταλός φοράει τα ρούχα, τα ρούχα δεν φοράνε τον Ιταλό. Ένα προσαρμοσμένο σακάκι ή μπλέιζερ είναι απαραίτητο, ώστε να σας ταιριάζει σαν γάντι, σαν να είναι ραμμένο πάνω σας. Στη συνέχεια, υπάρχει η πραγματική εκτέλεση του στυλ - αποφεύγοντας μια αδέξια μίμηση ιταλικής εμφάνισης, βάζεις στην ντουλάπα σου αυτά που εσύ πραγματικά θέλεις, αλλά πάντα με τους νόμους του καλού ντυσίματος. Το θέμα έγκειται στο να φαίνεσαι πως τα ρούχα που φοράς είναι ο πραγματικός σου εαυτός κι όχι κάτι άλλο.

Για παράδειγμα, τα πολλά αξεσουάρ είναι απαγορευτικά για ένα στυλάτο Ιταλό. Ξέχνα αλυσίδες, δαχτυλίδια, βραχιόλια και λοιπά χίπικα. Οι Ιταλοί δεν φορούν «πράγματα» για χάρη του εντυπωσιασμού, οπότε επενδύστε στην απλότητα και στα καλά υλικά.

Εδώ θα βρεις μερικές εμφανίσεις που έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved