Η Milan σκοράρει στο γήπεδο του στυλ με την Off-White

Κάπου έπρεπε να σκοράρει κι αυτή μετά την τραγική εμφάνιση στο Stamford Bridge.

Στον αγώνα κόντρα στην Chelsea έγινε η πρεμιέρα της συνεργασίας Milan x Off-White και μπορεί το αποτέλεσμα να πίκρανε τους Μιλανέζους, αλλά τουλάχιστον έκλεψαν τα βλέμματα με την εμφάνισή τους. Η συνεργασία της ομάδας του Μιλάνου με το brand του Virgil Abloh εστιάζει στην pre game εμφάνιση των παικτών της ομάδας και εκεί που άλλες ομάδες επιλέγουν απλές φόρμες προπόνησης ή ομοιόμορφα ετοιματζίδικα κοστούμια, η Milan διδάσκει street style. 

 

 

To «κοστούμι» των παικτών της ομάδας, το οποίο και θα πωλείται κανονικά ως merch όπως και οι φανέλες, έχει στο επίκεντρό του ένα μπουφάν σε κολεγιακό στυλ σε ουδέτερους τόνους. Tα διάφορα patches που το διακοσμούν είναι στο ύφος της Off-White ενώ στη θέση του θυρεού της ομάδας, υπάρχει μια τρίαινα, μια υπενθύμιση στο παρελθόν της ομάδας όταν στα 70s είχε στο σήμα της ένα διαολάκι που κρατούσε μια τρίαινα. 

Το σύνολο ολοκληρώνεται με γκρι υφασμάτινο παντελόνι και λευκά παπούτσια από κάτω και ένα μαύρο χαμηλό ζιβάγκο από μέσα. Επειδή η Off-White ανέλαβε να ντύσει τη Milan καθόλη την pre game διάρκεια, ανάλεβε να διακοσμήσει και το λεωφορείο που μεταφέρει την αποστολή στο γήπεδο. Έτσι στο λεωφορείο υπάρχει η μεγάλη επιγραφή “Players Inside” στο ίδιο επεξηγηματικό στυλ που μας είχε καλομάθει ο τόσο άδικα και πρόωρα εκλιπών Virgil Abloh.

 

 

Παρά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας της συνεργασίας Milan x Off-White, το coolness που αποπνέει το στυλ της, πολύ σύντομα θα αποδειχθεί ευεργετικό για την απόδοση της ομάδας και δεν αποκλείεται να βρει μιμητές. Άλλωστε το street style ήρθε για να μείνει και δεν απειλεί μόνο το σύνολο γραβάτα-κοστούμι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved