Βαθμολογήσαμε τους πιο στυλάτους James Bond. Εσύ ποιον ψηφίζεις;

Όλοι οι James Bond υπήρξαν μέσα στη μόδα κι όλοι γνώριζαν τα του ντυσίματος δεδομένα. Δεν υπήρξε ποτέ κακοντυμένος 007, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχεις σκεφτεί ποτέ όμως ποιος ήταν ο πιο καλοντυμένος απ’ όλους; Πολύ δύσκολο έτσι; Αξίζει να το σκεφτείς μόνο και μόνο για την δυσκολία της υπόθεσης. Πραγματικά ένα πολύ απαιτητικό task. Εμείς κάτσαμε και βάλαμε κάτω τις αναμνήσεις μας από τις ταινίες, είδαμε ξανά μία μεγάλη γκάμα από φιλμ του Bond κι αποφασίσαμε τελικά ποια είναι η σειρά. Αυτοί είναι με τη σειρά λοιπόν οι πιο καλοντυμένοι James Bond με νούμερο 1 τον πιο καλοντυμένο ever.

Εσύ αν ήσουν στη θέση μας τι θα ψήφιζες;

James Bond: Η παραγωγή θέλει τον επόμενο πρωταγωνιστή να είναι σχεδόν πιτσιρικάς

6. Timothy Dalton

Όσο αφορά τα έσοδα των ταινιών που έκανε, ο Dalton ήταν ένας επιτυχημένος Bond, όσο αφορά όμως την γκαρνταρόμπα του δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο. Έπαιξε τον διάσημο πράκτορα την περίοδο 1986 – 1994. Πολλές βάτες, πολλά buggy παντελόνια, πολύ loose το πουκάμισο. Όχι και τόσο καλή περίοδος για έναν πράκτορα θα λέγαμε. Από την άλλη όμως είχε και τις στιγμές του, περισσότερο όσο αφορά τις πιο σπορ εμφανίσεις, εμφανίσεις που γενικά το franchise του Bond δεν προτιμά πολύ. Ίσως οι πιο πορωμένοι με τον Bond τύποι να θυμούνται εκείνη την πολύ κουλ εμφάνιση του με μπεζ bomber τζάκετ, ναυτικό πόλο, chinos και boat shoes. Χαλαρό κουλ που τελικά ήταν και η καλύτερη του εμφάνιση.

timothy

5. Roger Moore

Εφτά φορές έπαιξε τον James Bond κι όλος ο κόσμος τσακώνεται για το ποιος είναι ο καλύτερος 007, αυτός ή ο Sean Connery. Η αλήθεια είναι πως από άποψη μακροβιότητας ήταν ο πιο ανθεκτικός. Επίσης σίγουρα μέσω των ταινιών έγινε ένα style icon. Ο Moore ήταν ο κλασικός playboy τύπος, περισσότερο νοιαζόταν για τα κορίτσια του παρά για τις αποστολές. Μόνο μία ματιά πάνω του κι αμέσως καταλαβαίνεις πως ο άνθρωπος έδινε τρομερή σημασία στο ντύσιμο του. Έτυχε όμως εκείνη την εποχή να ανεβαίνει πολύ το camp κίνημα στην Μεγάλη Βρετανία κι έτσι βλέπουμε πολλά κομμάτια του να φοριούνται για πρώτη φορά. Σίγουρα ρίσκαρε στο ντύσιμο του, ρίσκαρε πολύ. Επίσης έκανε θαύματα στις πωλήσεις safari jackets. Μια από τις καλύτερες στιγμές του ήταν η εμφάνιση του στην Κέρκυρα με το καταπληκτικό double breasted blazer.

Roger Moore Saint Striped Blazer

4. Pierce Brosnan

Από το 1995 μέχρι το 2002 υποδύθηκε τον διάσημο πράκτορα. Έπαιξε σε 5 ταινίες και ουσιαστικά ήταν η επιστροφή του πιο στυλάτου Bond. Φοράει μέχρι και γραβάτα. Η ακρίβεια στην ραπτική είναι το σήμα κατατεθέν του Brosnan σαν Bond. Ο άνθρωπος δίνει masterclass στο σωστό grooming. Όλα στην πένα. Όσο αφορά το καλοκαιρινό επίσημο ντύσιμο, ο Brosnan το είχε. Μία από τις κορυφαίες του στιγμές ήταν μία σκηνή βασανιστηρίου στο the World Is Not Enough στην οποία φοράει ένα μπλε Turnbull & Asser shirt το οποίο έχει μείνει στην ιστορία μιας και πήγαινε απίστευτα με το λευκό λινό κουστούμι.

The World Is Not Enough Cream Linen Suit Blue Shirt

3. George Lazenby

Μια φορά έπαιξε τον Bond κι όμως έμεινε στην ιστορία δεδομένου της ιδιότητας του ως μοντέλο. Πραγματικά όμως ό,τι και να φόραγε του πήγαινε και μπορούσε να το στηρίξει. Είτε επίσημο, είτε πιο casual. Μπορεί πολλοί να τον έκραξαν πως δεν ήταν τόσο καλός στην ερμηνεία του, κανείς όμως δε μπορούσε να του προσάψει τίποτα για την γκαρνταρόμπα του. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές του σκηνές είναι η σκηνή μέσα στο ξενοδοχείο, φορώντας ένα bomber jacket σε παστέλ χρώμα κι ένα ασορτί turtleneck.

 1495103673 george lazenby bond

2. Daniel Craig

Το 2006 ήταν η χρονιά του. Το Casino Royale έσκασε στο σινεμά κι όλοι μας απορούσαμε με αυτόν τον σκληρό τύπο ο οποίος από τη μία έμοιαζε να είχε εμπειρία από οικοδομή αλλά από την άλλη φορούσε και τα πιο sharp κουστούμια ever. Ο Craig μας χάρισε μερικά από τα πιο στυλάτα looks που έχουν εμφανιστεί σε ταινία 007. Ο Daniel Craig ήταν ένας master του casual στυλ. Μπορεί να φορέσει ένα απλό μπλουζάκι και chinos και να μοιάζει απίστευτος. Μία από τις κορυφαίες του εμφανίσεις ήταν στα βουνά της Αυστρίας όπου εμφανίζεται με ορειβατική μπότα και φουσκωτό μπουφάν.

42821301 401

1. Sean Connery

Ο αγαπημένος James Bond όλων. Ο άνθρωπος που πήρε τον χαρακτήρα του βιβλίου και του έδωσε φινέτσα και στυλ. Έδωσε class και μονοχρωμία στο ντύσιμο του πράκτορα. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται στις οθόνες μας τον βλέπουμε να φοράει tuxedo. Από τα κινηματογραφικά του γεννοφάσκια o Connery βάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Ο ίδιος κρατούσε τα χρώματα πολύ απλά κι άφηνε την ραπτική να μιλάει. Εντυπωσίαζε χωρίς να προκαλεί. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι κάτι πολύ παραπάνω από έναν καλό στυλίστα. Φυσικά η πιο αναγνωρίσιμη στιγμή του ήταν όταν τον βλέπουμε με black tie εμφάνιση στο Dr. No.

Dr No Dinner Suit

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved