Οι πιο καλοντυμένοι άντρες της χθεσινής βραδιάς άξιζαν ξεχωριστό Όσκαρ

Ένας ακόμη φόρος τιμής στο επίσημο ανδρικό ντύσιμο.

Τα Όσκαρ επιστρέφουν δυναμικά για το 2022, πράγμα που σημαίνει ότι το κόκκινο χαλί είναι γεμάτο με κομψούς άντρες με ειδικά ραμμένα κοστούμια, κορυφαία ρολόγια, γυαλισμένα παπούτσια και ό,τι πιο μοντέρνο και στυλάτο κυκλοφορεί εκεί έξω.

 

 
 

Η ατμόσφαιρα στην τελετή ήταν θριαμβευτική, ακόμη και για τους ανθρώπους που δεν ήταν έτοιμοι για βραβείο. Και γιατί να μην ενθουσιάζεται ο κόσμος; Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένα κόκκινο χαλί έμοιαζε σαν μια ειλικρινής εκδήλωση. Και φέτος; Φέτος τα πράγματα πήγανε πολύ καλά.

Όσκαρ 2022: Βασιλιάδες των Όσκαρ Will Smith και CODA

Έχουμε έναν τολμηρό Timothée Chalamet χωρίς πουκάμισο. Έχουμε τον Jamie Dornan να λικνίζει τον Valentino και τον Andrew Garfield να του δίνουν μια μεγάλη αγκαλιά φορώντας το Saint Laurent.

 

 
 

Αυτό είναι όλο; Φυσικά και όχι. Έχουμε τόσους πολλούς σταρ που αποφάσισαν να εμφανιστούν εντυπωσιακά - και ντύθηκαν για να το αποδείξουν - που δεν θα μπορούσαμε να τους αναφέρουμε όλους εδώ.

Μπορούμε όμως να σας δείξουμε απολύτως όλες τις κορυφαίες εμφανίσεις που κρατούν την προσοχή μας πλήρως κλειδωμένη στο κόκκινο χαλί. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα της βραδιάς.

Δες εδώ τους πιο καλοντυμένους άντρες των Όσκαρ 2022:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved