Το χρώμα δεν είναι εχθρός του άντρα και πρέπει να μάθεις να το φοράς

Μερικές συμβουλές για το πώς θα βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου.

Όλοι οι άντρες προτιμούν την ασφάλεια των μαύρων και των πιο γκρίζων ρούχων, αυτό είναι κάτι το γνωστό. Από την άλλη όμως έρχεται η στιγμή στη ζωή ενός άνδρα που πρέπει να βάλει λίγο χρώμα στη ζωή του.

Δε φοράς χρωματιστά ρούχα κι είναι επειδή δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις; Βρες εδώ, μερικούς εύκολους τρόπους και ιδέες για να μη σε χαρακτηρίσουν ποτέ κιτς.

Πριν αγχωθείς και πας στη ντουλάπα σου για να βάλεις το μαύρο πουλόβερ με το μαύρο αντρικό τζιν σου, να σου πω ότι όλοι οι άντρες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και οι γυναίκες συμπάσχουν μαζί σου.

 

 
 

Για καλή σου τύχη όμως, το ανδρικό ντύσιμο είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση από το γυναικείο.

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις δεν χρειάζεται ούτε να έχεις παχουλό πορτοφόλι, ούτε καν να είσαι αστέρας του κινηματογράφου ή του πενταγράμμου για να λογίζεσαι στιλάτο αρσενικό.

 

 
 

Για την ακρίβεια, το μόνο που απαιτείται αν θέλεις να ξεχωρίσεις από το σωρό είναι τόλμη και κάποιες γνώσεις των βασικών κανόνων του στυλ, ανάμεσα στους οποίους ξεχωριστή θέση κατέχει εκείνος που αναφέρει ότι τα χρώματα δεν χωρίζονται (κι όμως) σε «αντρικά» και «γυναικεία» αλλά και ότι μια αντρική ντουλάπα δεν είναι ανάγκη να περιλαμβάνει μόνο λευκά, μπλε, μαύρα ή γκρι κομμάτια προκειμένου να λογίζεται τέτοια.

Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις αυτό το τελευταίο; Αν ναι, ιδού πέντε λίγο πιο εκκεντρικές αποχρώσεις που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Δες εδώ πως θα το κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved