Πώς θα καταλάβεις ότι είσαι τελικά εθισμένος με τα ρούχα σου

Βλέπεις την ντουλάπα σου και κάτι παθαίνεις; Είσαι στο σωστό μέρος.

Σίγουρα τα ρούχα και το ντύσιμο μπορούν να γίνουν εθιστικά όπως πολλά άλλα πράγματα. Είναι ένα κόλλημα που έχεις από παλιά, θέλεις να έχεις πολλά ρούχα και να προσέχεις την εμφάνιση σου οπωσδήποτε, όπου και να πας, όπου και να είσαι.

Είσαι από εκείνους που όλη μέρα πηγαίνουν στα μεταχειρισμένα και ψάχνουν μέσα σε στοίβες και βουνά από παλιά ρούχα; Ναι ξέρουμε πως νιώθεις ακριβώς. Κι εμείς έτσι είμαστε.

Είσαι από εκείνους που δεν μπορείς να ησυχάσεις αν τελικά δεν συνδυάσεις εκείνο το ωραίο πουκάμισο που βρήκες προχθές μιας και τίποτα καλό δεν σου κάθεται σε παντελόνι;

Θα σου πω ένα πράγμα κι ας σου φανεί γελοίο: Στη καραντίνα αυτό που μου έλειψε πιο πολύ απ’ όλα ήταν εκείνη η βόλτα που κάνω στα μαγαζιά, μία βόλτα που πάντα με άφηνε με κάτιτις ακόμη μέσα στη ντουλάπα μου.

 Οι πιο καλοντυμένοι ηθοποιοί όλων των εποχών.

 

Είναι εκείνο το ρούχο που θα το βρεις και δεν θα υπάρχει δεύτερο του πουθενά. Εκείνο το κόψιμο, εκείνη η τσεπούλα, εκείνο το υλικό που πλέον δεν βγαίνει από καμία μεγάλη εταιρία ρούχων.

Στην τελική το να είσαι εθισμένος με την εμφάνιση σου είναι κάτι που επικροτούμε. Είναι κάτι που πρέπει να είσαι περήφανος και να μην νομίζεις πως είναι κακό.

Εντάξει το ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολη περίοδος τώρα που πρέπει να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά και να σκάψεις σαν τρωκτικό μέσα στο χαώδες πατάρι με τους τρόμους και τις ορδές των σκόρων, πιστεύουμε όμως σε σένα, απανταχού εθισμένε με τις ωραίες γραμμές και τα ποιοτικά χρώματα, πιστεύουμε σε σένα γιατί εσύ είσαι που δείχνεις το δρόμο σε όλους μας για να έχουμε μία αξιοπρεπή και σωστή εμφάνιση και να μην κυκλοφορούμε σαν τυχαίοι λέτσοι στο δρόμο.

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι άντρες στον πλανήτη. 

 

Ανοίγεις τη ντουλάπα σου κι ένα παλιρροιακό κύμα από ύφασμα πέφτει πάνω στο κεφάλι σου; Δεν είναι κακό, απλά χρειάζεσαι ίσως λίγο οργάνωση παραπάνω.

Εμείς φάγαμε τα χρόνια μας μέσα στα vintageαδικα του κόσμου αυτού. Ξέρουμε το μεράκι σου, συμπάσχουμε με τις αγωνίες σου για την αναζήτηση του ιδανικού ρούχου, ξέρουμε πολύ καλά το σαράκι που σε τρώει για την απόλυτη και σωστή φορεσιά σου, μόνο και μόνο για ένα περίπατο το απόγευμα ή για ένα σινεμά βρε αδερφέ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τους προβληματισμούς σου πάνω στη μόδα και μην νομίζεις πως δεν έχουμε υποψιαστεί την ανάγκη σου για ένα δυνατό comeback τώρα που τα μπαρ ανοίγουν ξανά.

Σε ξέρουμε πολύ καλά. Είσαι σε καλό δρόμο.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις αν τελικά είσαι εθισμένος με την ντουλάπα σου, εμείς σου παρέχουμε τα «συμπτώματα», εσύ θα βγάλεις τη διάγνωση:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved