Προφανώς και θα πάρεις jeans για το 2022

6 τίμιες επιλογές για όσους το ψάχνουν λίγο παραπάνω.

Μπορεί όλοι να παγώσαμε με την κακοκαιρία, αλλά από τον επόμενο μήνα η θερμοκρασία θα αρχίσει να αλλάζει. Δεν σημαίνει πως πρέπει να βγάλεις καλοκαιρινά από την ντουλάπα, αλλά υπάρχει χώρος για ενδιάμεσες επιλογές στα ρούχα. Και φυσικά στα jeans. Προφανώς θα προτιμήσεις και τα chinos, αλλά κατά βάση τα βαμβακερά θα είναι λιγότερα και τα jeans θα μπουν στο προσκήνιο. Γράψε λάθος. Τα καινούργια jeans.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χώρος και χρόνος να φτιάξεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου. Να την ανανεώσεις. Ούτως ή άλλως ξέρουμε όλοι πως τα jeans, στην περίπτωση που τα λιώσεις, χρειάζεσαι πάντα κάτι καινούργιο για να σε στηρίξει στις εμφανίσεις. Τα jeans όσο περνάει ο καιρός, διαμορφώνονται πάνω σου ακολουθώντας το σώμα σου. Κάθε χρόνο φρόντιζε να έχεις δύο καινούργια. Ένα για καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο και ένα για την έξοδο. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αγοράσεις περισσότερα, αλλά αν το πορτοφόλι είναι στενό, προτίμησε ένα καλό jean και ένα πιο οικονομικό σε τιμή.

 

 

Κάπου εδώ ερχόμαστε και εμείς. Σου έχουμε μία καλή αντρική γκάμα από jeans που αξίζει να εξερευνήσεις για τη νέα χρονιά και που τα νέα σχέδια και οι ακόμα καλύτερες πρώτες ύλες, έρχονται να κάνουν την διαφορά. Οπότε αν έχεις καιρό να βγεις για ψώνια, ξεκίνα από τα jeans. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η αγορά πιάνει πάντα τόπο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved