Λευκά sneakers: Πώς θα τα κρατήσεις για πάντα καθαρά και αστραφτερά

Τι και αν λερώθηκαν; Έχουμε 7 tips που θα σε σώσουν.

Τα άσπρα τα sneakers, είναι πιστοί φίλοι στο ντύσιμο. Συνδυάζονται με κάθε στυλ και σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπο. Σαν το χρώμα τους. Και για να παραμείνει άσπρο όπως ακριβώς τα αγόρασες, χρειάζονται ειδική φροντίδα που δεν θα σε ταλαιπωρήσει.

Αφού πρώτα τσεκάρεις ορισμένους διάσημους με λευκά sneakers στο παρακάτω άλμπουμ, ετοιμάσου να μάθεις το 7 μυστικά όπου η βρομιά στο λευκό παπούτσι δεν θα σε απασχολήσει ποτέ ξανά.

 

 

1. Αρχικά, δανείσου το λευκό βερνίκι νυχιών του κοριτσιού. Με αυτό μπορείς να καλύψεις τις οποιεσδήποτε γρατζουνιές που έχουν δημιουργηθεί πάνω στο σώμα του παπουτσιού.

2. Πάρε ένα σφουγγάρι και ρίξε λίγο ξίδι, ώστε να μαρκάρεις τους μικρούς τοπικούς λεκέδες. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα wettex για να καθαρίσεις και να στεγνώσεις το σημείο.

3. Ό,τι και αν σου λένε, μην τα βάλεις ποτέ στο πλυντήριο. Την πρώτη φορά μπορεί να την γλιτώσεις. Με την πάροδο του χρόνου, οι ίνες σου θα καταστραφούν.

 

 

4. Χρησιμοποίησε μια παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσεις τα απομακρυσμένα σημεία στα παπούτσια όπου δεν φτάνει το οποιοδήποτε πανί.  

5. Τα κορδόνια δεν θέλουν κόπο για να γίνουν κάτασπρα. Θέλουν τρόπο. Άφησε τα για ένα μισάωρο σε μία λεκάνη με καυτό νερό.

6. Όταν τα πλύνεις, μπορείς να «γεμίσεις» το εσωτερικό τους με χαρτί κουζίνας, ώστε να στεγνώσουν πιο γρήγορα.

7. Αν την πατήσεις και γεμίσεις τα παπούτσια λαδιές, χρησιμοποίησε σαμπουάν. Θα σου σώσει το παπούτσι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved