Τρία ζευγάρια για μια ζωή

Sneakers, καφέ μποτάκια, μαύρα Oxfords και τέλος. Και άσε τους άλλους να γεμίζουν μάταια την παπουτσοθήκη τους.

Άσε για λίγο στην άκρη τις μάρκες και τα στυλ. Το προσωπικό σου γούστο προφανώς και παίζει τον πρώτο ρόλο, αλλά ακόμη και στα υποδήματα υπάρχουν σταθερές αξίες. Τα σιγουράκια. Παπούτσια που θα χρειαστείς για πάνω από μία φορά στη ζωή σου και τα οποία θα σε βολέψουν αν συνδυάζονται με πολλά και διαφορετικά στυλ. Και εδώ έχουμε τους μόνους 3 τύπους παπουτσιών που θα χρειαστείς 100%.

Ένα ζευγάρι πάνινα sneakers

rsz 1publish brand legacy jogger pants 101

Ζούμε σε έναν casual κόσμο. Τόσο εμείς όσο και τα πόδια μας. Ειδικά οι άντρες, ψάχνουν πάντα ένα παπούτσι που να είναι άνετο και κομψό για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι το παπούτσι με το οποίο θα βγεις βόλτα, θα πας στο περίπτερο να πάρεις τσιγάρα, θα πας για ποτό, θα πας να πετάξεις τα σκουπίδια. Παπούτσι για όλες τις χρήσεις. Δια πάσα νόσον...

Το καλό με τα περισσότερα sneakers της σύγχρονης εποχής, είναι πως η κατασκευή τους είναι άριστη σε σχέση με εκείνα της περασμένης 20ετίας, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην χαλάνε εύκολα, αλλά να αποτελούν και ιδανική επιλογή για κάθε είδους συνδυασμό.

Σκέψου το λίγο. Τα sneakers πάνε με όλα. Από jeans και t-shirts μέχρι hoodies, ζακέτες, chinos και πουκάμισα. Επένδυσε λοιπόν σε ένα All-Star, ένα Vans, ένα SeaVees ή ένα Stan Smith. Σταθερές αξίες για στιλάτα ντυσίματα.

Ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες μπότες

tumblr n4vw0vCyn41szhg2eo1 1280

Όσο δύσκολο μπορεί να σου ακούγεται για να τις παντρέψεις με τα ρούχα, τόσο πιο εύκολο είναι. Οι καφέ μπότες είναι συνώνυμο του συνδυασμού του casual με το λίγο πιο προσεγμένο ντύσιμο. Μπορεί η μόδα της εποχής να τις θέλει με ημίπαλτα και chinos, αλλά η αλήθεια είναι πως μία δερμάτινη καφέ μπότα, ταιριάζει με τους περισσότερους συνδυασμούς χρωμάτων και ρούχων. Ταιριάζει με jeans, μέχρι sports coats, πουλόβερ αλλά και χακίπαντελόνια.

Τις αγαπάμε, τις εμπιστευόμαστε. Αυτό άλλωστε σκεφτόμασταν όταν γράφαμε για τις 10 καλύτερες καφέ μπότες που πρέπει να έχει ένας άντρας φέτος τον χειμώνα.

Ένα ζευγάρι μαύρα oxfords

er

Το black oxford το παραδοσιακό. Το παπούτσι του γραφείου. Της εξόδου στο εστιατόριο. Της βάφτισης. Του σμόκιν αλλά και των jeans. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις στον κόσμο του footwear καθότι αν και εμφανισιακά πρόκειται για ένα επίσημο παπούτσι, συνδυάζεται και με casual ντυσίματα. Ειδικά το black oxford, είναι ένα παπούτσι άριστης κατασκευής από κατεργασμένο δέρμα, που όχι μόνο σε κρατάει άνετο και ζεστό, αλλά αντιμετωπίζει γενναία την οποιαδήποτε κακοκαιρία. Παραμένουν αγαπημένα μέχρι σήμερα, έχουν φορεθεί από τις πιο αρρενωπές φιγούρες του κόσμου και συνεχίζουν να αποτελούν έναν πιστό φιλό στο χάος του καθημερινού ντυσίματος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved