Το casual dressing των χριστουγεννιάτικων εκδρομών έχει ένα όνομα

Αυτό είναι το «Calvin Klein» και «κρύβει» μέσα του τα πιο cool hoodies και τα πιο πρακτικά jeans.

Είσαι ο τύπος που λειτουργεί «έξω από τα συνηθισμένα» και δεν υπακούει σε νόρμες που ορίζουν «τι πρέπει να φορέσει» και «πού πρέπει να βγει» αυτές τις γιορτές; Zεις αντισυμβατικά και βάζεις την περιπέτεια στη ζωή σου και τα Χριστούγεννα; Τότε αυτές οι ημέρες θα σε βρουν στο βουνό για σκι, στην αγαπημένη σου λίμνη για ποδήλατο και πεζοπορίες στο δάσος ή σε κάποια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που θες να ανακαλύψεις και να βγάλεις από την travel list σου τη νέα χρονιά. Εκεί μπορεί να μην ξεκουραστείς, αφού θα περπατάς όλη την ημέρα εξερευνώντας το κέντρο της πόλης, αλλά θα το κάνεις και αυτό με στυλ όπως και όλα τα παραπάνω.

Σύμμαχος σου σε αυτές τις extreme αποδράσεις που ξεφεύγουν από το κλασικό τρίπτυχο «φαί με συγγενείς, ποτό με φίλους, ψώνια με την καλή σου», θα είναι η Calvin Klein με τη νέα της χειμερινή συλλογή για τη σεζόν F/W 21-22. Kαλοραμμένα jeans, άνετα trackpants, urban hoodies, στυλάτα μπουφάν και κομψά πουκάμισα, όλα κομμάτια από την collection, πρέπει να μπουν στο backpack σου αυτές τις γιορτές και να σε συντροφεύσουν στην επόμενη εξόρμηση σου, σε βουνό, δάσος ή και στολισμένη πόλη. Τα κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το πρωτοποριακό design που κολακεύει κάθε σωματότυπο αλλά και οι κλασικές γραμμές του που τα καθιστούν must have για κάθε ενημερωμένη, ανδρική γκαρνταρόμπα και για κάθε τύπο άνδρα. Είτε, λοιπόν, λατρεύεις την περιπέτεια είτε απλά το πρακτικό ντύσιμο που έχει χαρακτήρα, στη νέα συλλογή Calvin Klein θα βρεις τα πιο 90s inspired ρούχα που θα σε ντύσουν μοναδικά, αυτές τις γιορτές αλλά και όλες τις υπόλοιπες που θα έρθουν.

 

#1 Μαύρο hoodie

calvin1

Οι retro lovers θα λατρέψουν αυτό το σχέδιο με το logo στο κάτω μέρος, επίσης το κλασικό του χρώμα το καθιστά key piece για όλα τα casual looks σου και μπορεί να φορεθεί με denim παντελόνι αλλά και με άνετη, γκρι φόρμα.

 

#2 Γκρι φόρμα

calvin2

Η γκρι φόρμα, που λέγαμε παραπάνω: απαραίτητο συστατικό μίας βαλίτσας που τα έχει όλα μέσα. Την φοράς με jean μπουφάν την άνοιξη και με χοντρό, puffer jacket αυτήν την περίοδο κάνοντας το travel style σου απόλυτα κομψό.

 

#3 Μπεζ πουκάμισο

calvin3

Αν σου αρέσει το athleisure αλλά δεν θες να είσαι και υπερβολικά, αθλητικά ντυμένος ημέρες που είναι, ένα safari chic μπεζ πουκάμισο θα σου λύσει τα χέρια. Κάνε layering και φόρεσέ το μέσα από το Calvin Klein πουλόβερ σου και το αντίστοιχο jacket σου για να είσαι και «εκδρομικός» και in fashion.

 

#4 Denim jacket με sheepskin λεπτομέρειες

calvin4

Σε all time classic, μαύρο χρώμα αλλά με γούνινη επένδυση για να σε κρατάει ζεστό και τον χειμώνα, αυτό το jean μπουφάν το έχεις ανάγκη εσύ που δεν είσαι το κλασικό «αγόρι της πόλης» και αγαπάς τις σύντομες -ή και όχι τόσο- αποδράσεις.

 

#5 Light blue jean

calvin5

Eμβληματικό κομμάτι, κατευθείαν «φερμένο» από τη δεκαετία του 1990, πρέπει να μπει πρώτο στην shopping list σου αν θες να έχεις μία διαχρονική γκαρνταρόμπα. Ένα ρούχο συνυφασμένο με την τεχνογνωσία και την αισθητική του αμερικάνικου brand που απλά αν το φορέσεις δεν θα θες να το ξαναβγάλεις από πάνω σου.

Και τώρα που έχεις έτοιμο το σακ βουαγιάζ σου και η Calvin Klein σε έχει βοηθήσει να ντυθείς αυτές τις γιορτές, εσύ δεν έχεις παρά να σημειώσεις στο χάρτη το μέρος που θες να ταξιδέψεις, να πάρεις μαζί τη φωτογραφική μηχανή, να «φορτώσεις θετική ενέργεια» στις αποσκευές σου και να ξεχυθείς στο δρόμο για να ζήσεις την επόμενη περιπέτειά σου. Πάντα με προσοχή και πάντα με στυλ, με Calvin Klein στυλ.

Η νέα συλλογή Calvin Klein είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα στην Αθήνα στο Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και στο ολοκαίνουριο calvinklein.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved