Όλα τα παπούτσια που θα φορέσει ο James Bond στο No Time To Die

Μπορείς άνετα να πάρεις το καλό παράδειγμα από τον 007.

Πως και πως περιμένουμε αυτή την ταινία έτσι δεν είναι; Πόσος καιρός πάει από τότε που ακούμε πως θα κυκλοφορήσει αλλά τελικά δεν κυκλοφορεί. Μία η πανδημία μία το καλοκαίρι με τις διακοπές του, τελικά ακόμη δεν έχουμε δει τον τελευταίο ρόλο του Daniel Craig σαν James Bond στη μεγάλη οθόνη.

Η ημερομηνία για το «No Time to Die» μετατέθηκε τρεις φορές καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο έκλεισαν και τέθηκαν περιορισμοί στην χωρητικότητα του κοινού.

Εδώ θα δεις μερικά από τα πολύ κουλ παπούτσια που θα φορέσει στην ταινία:

 

 

Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο πολύτιμων ταινιών franchise στο Χόλιγουντ, με το «Spectre» του 2015 να κερδίζει 880 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ενώ το «Skyfall» το 2012 κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

 

 
 

Η ταινία, που κόστισε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή της, σηματοδοτεί την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig ως ο εμβληματικός Βρετανός κατάσκοπος και είναι από τις πιο αναμενόμενες υπερπαραγωγές αυτό το φθινόπωρο.

 

 
 

Ξέρουμε όμως πολύ καλά τι παπούτσια θα φοράει στο No Time To Die κι αυτό είναι ελαφρώς παρηγορητικό για εμάς που έχουμε στερηθεί μεν την ταινία αλλά θέλουμε δε να έχουμε κι ένα αξιοπρεπές και δη ανδρικό look.

Δες εδώ μερικά από τα ζευγάρια παπούτσια που θα φορέσει:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved