Luminox και Bear Grylls σχεδίασαν δύο ρολόγια που δεν τα παρατούν ποτέ

Ένα ρολόι για το βουνό κι ένα για τη θάλασσα υπόσχονται να αντέξουν όλες τις κακουχίες.

Ο Βρετανός πρώην ειδικοδυναμίτης έχει βάλει σαν σκοπό της ζωής του να μας προετοιμάσει για κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο επιβίωσης και τίποτα από όλα αυτά δεν είχε καμία εφαμογή χωρίς το κατάλληλο ρολόι. Έτσι συνεργάστηκε με τη Luminox για να έχεις στον καρπό σου εκείνο τον έμπιστο σύμμαχο που θα σου δείξει την πορεία για να βγεις από τη δύσκολη θέση. Και επειδή οι δύσκολες καταστάσεις μπορεί να έχουν πολύ διαφορετικές συνθήκες μεταξύ τους, σχεδίασαν δύο ρολόγια για να καλύψουν κάθε πιθανό τερέν.

 

 

Το Luminox Bear Grylls Survival Sea Series είναι το καταδυτικό του διδύμου και γι’αυτό και φέρει ένα πορτοκαλί λουράκι που το κάνει πιο ευδιάκριτο με το motto του Bear Grylls “Never Give Up” να είναι χαραγμένο τόσο στο καντράν, όσο και στο πίσω μέρος της κάσας ώστε να μην ξεχνάς ποτέ τον σκοπό σου. Είναι αδιάβροχο μέχρι βάθους 200 μέτρων και η κάσα του είναι κατασκευασμένη από Carbonox, ένα πανάλαφρο και συνάμμα ανθεκτικότατο υλικό το οποίο υπόσχεται να κρατάει ξεκούραστο το χέρι όσο αγωνίζεται για την επιβίωση. Φυσικά διαθέτει καταδυτική στεφάνη που περιστρέφεται αμφιδέξια για ακριβή υπολογισμό της κατάδυσης στο ίδιο έντονο πορτοκαλί χρώμα με το λουράκι. 

Το Luminox Bear Grylls Survival Master Series έχει πιο all around χαρακτήρα. Ξεπερνά σε αντοχή βάθους το Sea Series, στα 300 μέτρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με χρονογράφους και πυξίδα. Το καντράν είναι σε κίτρινο χρώμα ώστε να είναι πιο ευανάγνωστο ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ορατότητας. Αυξημένες είναι και διαστάσεις του με συνολική διάμετρο στα 45 χιλιοστά έναντι των 42 του Sea Series. Το υλικό της κάσας είναι επίσης Carbonox και η πορτοκαλί κορόνα είναι βιδωτή όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο ρολόι υψηλών αντοχών. 

 

 

Επειδή κανένα από τα δύο ρολόγια δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ρολόι επιβίωσης με την υπογραφή του Bear Grylls χωρίς το κάτι παραπάνω, η Luminox τα έχει προικίσει και με αξεσουάρ. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ο μίνι φακός που κουμπώνει στο λουράκι και εξέχει ελάχιστα από τα 24 χιλιοστά του πλάτους του λουρακιού. Παρά το μικρό του μέγεθος έχει φωτεινή ισχύ 60 LM και δέσμη που φτάνει τα 10 μέτρα. 

Η τιμή του Sea Series είναι στα 450€, ενώ του πιο μάχιμου Master Series φτάνει τα 890€. Έχοντας στον καρπό το ρολόι που αντέχει τα πάντα, η μόνη ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι αντέχεις κι εσύ τα πάντα σαν άλλος Bear Grylls.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved