Δεύτε φορέστε σακάκι

Αυτή την Ανάσταση άσε σπίτι το μπουφάν και προτίμησε το ρούχο που θα σε απογειώσει.

Η αλήθεια είναι πως μια μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου,  αντιμετωπίζει το Αναστάσιμο Μεγάλο Σάββατο σαν fashion event. Και δεν το λες απαραίτητα κακό γιατί -εδώ που τα λέμε- είναι μία γιορτή. Παράλληλα, είναι και μία καλή αφορμή για να εξετάσεις και να μελετήσεις λίγο καλύτερα το στυλ σου.

Δεν λέμε να είσαι ο τύπος που θα σκάσει με το κοστούμι σαν να παντρεύεται. Δεν θα θέλαμε όμως, να είσαι και εκείνος που θα σκάσει στην Ανάσταση σαν να πηγαίνεις για καφέ. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και τόνισε το στυλ σου. Καν’ το λίγο καλύτερο. Και ο καλύτερος φίλος για να σε βοηθήσει είναι το σακάκι.

Ένα σακάκι δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια. Δεν ταιριάζει μόνο με βαρετά υφασμάτινα ή λινά παντελόνια. Είναι το ρούχο που ταιριάζει με το τζιν σου. Με το t-shirt. Με το πουκάμισο και τα δερμάτινα sneakers. Όποιο και αν είναι το χρώμα που σε εκφράζει, το σίγουρο είναι πως θα εκτοξεύσει την εμφάνιση σου και θα σου δώσει αυτό το πιο «σοβαρό» look που απαιτεί η συγκεκριμένη βραδιά. Το καλύτερο, είναι πως το σακάκι θα σου μείνει. Θα μπορέσει να σε συνοδεύσει σε κάθε Κυριακάτικη έξοδο για καφέ ή καθημερινή για φαγητό. Και θα τα καταφέρει το ίδιο καλά όπως και στην Ανάσταση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved