Οι κανόνες του καλοκαιρινού κοστουμιού

Τρεις πιστές λύσεις για όλους εκείνους τους γάμους που έχεις να παραστείς. 

Δεν έχουμε ιδέα γιατί ο κόσμος στους γάμους και τις βαφτίσεις, επιμένει να ντύνεται σαν να είναι Οκτώβριος. Είναι κάτι που βλέπουμε κατά κόρον και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί. Ίσως επειδή, για κάποιους, ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ο αγαπημένος τους. Ίσως έχουν δώσει τόσα πολλά λεφτά για ένα κοστούμι (σ.σ.: και αυτό είναι λάθος) που δεν θέλουν να το βλέπουν να μαγαρίζεται μέσα στη ντουλάπα. Όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν εναλλακτικές για τα καλοκαιρινά κοστούμια και ΔΕΝ χρειάζονται να σκοτώσουν την τσέπη σου.

Ρίξε και μία ματιά για παπούτσια. 

Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζεις. Υπάρχουν συνδυασμοί με καλοκαιρινά χρώματα και συγκεκριμένα υφάσματα που ράβονται αποκλειστικά για εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα του Ιουλίου που κρατάς το βαμβακερό σακάκι στα χέρια επειδή έχεις ανάψει. Και δεν είναι ανάγκη να συμβεί αυτό. Ακόμη λοιπόν και αν κάποιοι από εμάς μπερδευόμαστε για το πως πρέπει να ντυθούμε για ένα καλό event εκείνους τους μήνες ανάμεσα σε Μάιο και Σεπτέμβριο, ρούχα υπάρχουν. Και μπόλικα μάλιστα.

Οπότε κοίτα να έχεις στο νου σου κοστούμια σαν τα παρακάτω.

1. Λευκό

3dc95a2a330f448e3eab2bcffff9416a

Μην σε φοβίζει το λευκό γιατί δεν είναι ποτέ το λευκό που έχεις στο νου. Μπορείς να το βρεις σε πιο κλειστή απόχρωση που ονομάζεται bone white ή ακόμη και σε εκρού. Με καρό μπλε πουκάμισο από μέσα ή και μονόχρωμο και μία μοντέρνα γραβάτα, θα είναι απλά εκπληκτικό.

 

2. Ύφασμα seersucker

mj67 mt52 seersucker stripe suit blue

Είναι γκοφρέ, ελαφρύ, δροσερό και η «ζαρωμένη« ύφανση που έχει, όχι μόνο σου λύνει τα χέρια για το σιδέρωμα αλλά θα κάνει το ρούχο να αναπνέει. Σε ρίγα μπλε με άσπρη ή και γκρι άσπρη, σε γαλάζια απόχρωση, θα είναι το κοστούμι που σέβεται το σώμα σου.

3. Άμμος

sand

Ίσως μία από τις πιο πιστές λύσεις που θα αγκαλιάσουν το λινό. Με blue navy πουκάμισο ή και χακί κοντομάνικο, θα δημιουργήσεις ένα ακαταμάχητο ντύσιμο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved