Το Scarface μόλις απέκτησε το ρολόι που του αξίζει

O Tony Montana θα ήταν περήφανος για το ρολόι της Jacob & Co. Εσύ; 

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά: όταν μία ταινία καταφέρνει να περάσει στο πάνθεο της κινηματογραφικής βιομηχανίας με έναν χαρακτήρα που συνεχίζει και επηρεάζει τον κόσμο μέχρι σήμερα, μόνο πετυχημένη μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Ο Tony Montana υπήρξε σήμα κατατεθέν για μία ολόκληρη εποχή και το Scarface έβαλε τα θεμέλια για όλα τις hardcore gangster ταινίες που ήρθαν στη συνέχεια. Και αυτό το ξέρουμε όλοι καλά. Μέχρι και οι άνθρωποι της Jacob & Co.

opera scarface by jacob co watch release info 002

Το «κόσμημα» που βλέπεις είναι ένας φόρος τιμής στο έπος του Brian de Palma από την σειρά ρολογιών χειρός Opera της Jacob & Co. Ροζέ χρυσός και ζαφείρια δημιουργούν ένα ωρολογοποιακό αριστούργημα με τον χρυσό σε κάθε μέρος του ρολογιού να φτάνει στα 18 καράτια, ακριβώς όπως ταιριάζει σε έναν χρυσό χαρακτήρα του κινηματογράφου όπως ο Tony Montana.

opera scarface by jacob co watch release info 006

Και τώρα τα δυσάρεστα. Περίπου δηλαδή. Η Jacob & Co. ανέφερε πως θα υπάρξουν μόλις 88 κομμάτια, οπότε αν το αγάπησες ήδη πρέπει να κινηθείς ήδη. Μπορείς να το βρεις εδώ. The World Is Yours άλλωστε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved