Τεσσάρι για φίλημα στην καρδιά της Βαρκελώνης

Ακούει κανείς;

Όμορφη πόλη η Βαρκελώνη και δεν είναι μόνο τα κτίρια του Gaudi που μπορούν να σε τραβήξουν κοντά της. Θες οι άνθρωποι, θες η Barceloneta, θες το κλίμα που κοντράρει στα ίσα το ελληνικό, το ψηφιδωτό είναι τέτοιο που δύσκολα το αγνοείς. Δεν είναι τυχαίο που όσοι κάνουν ένα τουριστικό πέρασμα από την πόλη-καμάρι της Καταλονίας λένε ότι εύκολα θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή της ανεβοκατεβαίνοντας την La Rambla και τρώγοντας paella σε κάποιο από τα στενάκια της el Born. 

Σε αυτούς που όχι απλά το λένε, αλλά έχουν ανοίξει χάρτες και οδηγούς για να «προχωρήσουν» τη μετοίκηση, είπαμε να τους δώσουμε μία χείρα βοηθείας. Είμαστε αρκετά τεμπέληδες για να βοηθήσουμε στη μετακόμιση, οπότε θα αρκεστούμε σε ένα «διαμέρισμα-διαμαντάκι» που πετύχαμε στην μποέμικη συνοικία της Βαρκελώνης.

MTMzODY4MDEyOTcyMjg4NjQz1

Δημιουργία της Nobohome κι ένα πέρασμα από τη σελίδα της αρκεί για να καταλάβεις πως «το έχουν» γενικότερα  με τις μεταμορφώσεις παλαιών διαμερισμάτων σε αντίστοιχα πολυτελείας. Το συγκεκριμένο των 130 τ.μ. και των τριών υπνοδωματίων, διαθέτει 5 μπαλκονόπορτες για να ατενίσεις την οδό Princessa από τον πρώτο όροφο. Ρίξε μια ματιά στη χιλιομετρική απόσταση από το Camp Nou, άλλη μία στη φωτογκάλερι που ακολουθεί και αν σε παίρνει, κάνεις τα κουμάντα σου! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved