It’s a men's world και μπορούμε να το αποδείξουμε!

Δύο άνδρες, ένας παντερεμένος και ένας single, ζουν την απόλυτη Golden Hall εμπειριά.

Τον τελευταίο καιρό αναρωτιόμασταν αν υπάρχει κάποιο μέρος στην πόλη στο οποίο είναι εφικτό να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του κάθε άντρα. «Πού μπορούμε να πάμε για να φάμε, να πιούμε τα κοκτέιλ μας, τον καφέ μας, να ψωνίσουμε και να περάσουμε καλά, χωρίς να τρέχουμε γύρω-γύρω;», ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον. Διότι μπορεί εγώ να είμαι παντρεμένος με παιδιά και να θέλω να βρίσκω κάθε εβδομάδα τον χρόνο για να απολαμβάνω ένα γεύμα σε κάποιο όμορφο εστιατόριο με την οικογένειά μου, αλλά την ίδια ώρα ο Γιώργος Ρομπόλας είναι single και αναζητά την τέλεια τοποθεσία για να κάνει τα ψώνια του, να χαλαρώσει πίνοντας τον καφέ του και συγχρόνως να πιει το ποτό του.

Συζητώντας, λοιπόν, τις προάλλες στο γραφείο σχετικά με το τι κάναμε την περασμένη εβδομάδα, συνειδητοποιήσαμε ότι και οι δύο πήγαμε στο Golden Hall στο Μαρούσι, περάσαμε πολύ καλά και ικανοποιήσαμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες μας. Και, ναι, it’s a men’s world.

«Μπαμπά, πότε θα ξαναπάμε στο Pastis;»: Η οικογενειακή Golden Hall εμπειρία του Νίκου Συρίγου

Το Golden Hall είναι παιδική χαρά! Αλλά και για τους μεγάλους! Και το καταλαβαίνεις με το που αφήσεις το αυτοκίνητο στο parking. Ψέματα. Περισσότερο το καταλαβαίνεις όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο για να φύγεις. Σε αυτά τα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν η χαρά των παιδιών, της μαμάς και του μπαμπά γίνεται προσμονή.

Μια προσμονή που στην περίπτωση μας ανάλαβε να βάλει τέλος, η μικρότερη της φαμίλιας: «Μπαμπά, πότε θα ξανάρθουμε; Πότε θα ξαναπάμε στο “Pastis”;». Και ποιος δεν ξέρει πλέον το «Pastis»…

2

Pastis, Τηλ: 210 6835577

Κι αν δεν το ξέρετε, πρέπει να το μάθετε. Για την ακρίβεια να το… γευτείτε! Γιατί στο «Pastis» ότι κι αν σας γράψουμε, όσο καλές να είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσω, πιστέψτε με, δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα που θα νιώσετε στην πρώτη μπουκιά…

3

Pastis στο Golden Hall

Το κατάλαβα καλά, όπως και η Ειρήνη, αλλά κυρίως η Εύα με την Έλενα. Βλέπετε, οι δύο κόρες έχουν έρωτα με τα μακαρόνια. Τον μόνο έρωτα που τους επιτρέπω! Κάπως έτσι μετά τις πρώτες επιθέσεις στα μανιτάρια και τη σαλάτα, όταν ήρθε η καρμπονάρα της Εύας και οι πένες με κοτόπουλο της Έλενας, χάθηκε κάθε επαφή με τη Γη…

1

 

Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα επιφωνήματα θαυμασμού των κοριτσιών σε κάθε μπουκιά! Όχι ότι η Ειρήνη κράτησε την ψυχραιμία της όταν έφτασε το φιλέτο κοτόπουλο, ούτε φυσικά και ο υπογράφων μόλις ήρθε το δικό του πιάτο! Ένα μοσχάρι φιλέτο, μα τι φιλέτο… Πιο πολύ πλησίαζε σε… φιλί παρά σε φιλέτο!

5

 

4

Κι όλα αυτά στο περιβάλλον του Golden Hall… Εκεί που μόλις μπεις στο αυτοκίνητο για να φύγεις, έρχεται η ερώτηση: «Μπαμπά, πότε θα ξανάρθουμε;». Ακριβώς αυτό!

Επειδή, όμως, το Golden Hall δεν σου προσφέρει μόνο εξαιρετικό φαγητό αλλά και μια μοναδική shopping εμπειρία (κάθε φορά που το επισκέπτεσαι), ο Γιώργος Ρομπόλας αποφάσισε να γράψει για τη δική του Golden Hall experience και φυσικά,  να μοιραστεί μαζί σου τα καλύτερα tips για να είστε κομψοί και μοντέρνοι όλο τον χρόνο.

Ο Γιώργος Ρομπόλας προτείνει: Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα απόγευμα στο Golden Hall!

Είναι αλήθεια ότι μέσα στην εβδομάδα ο χρόνος είναι μετρημένος αυστηρά με το ρολόι. Είναι η δουλειά, τα ατελείωτα τηλέφωνα, η κίνηση στους δρόμους, είναι η νύχτα που την αφιερώνεις σε «εκείνη». Πριν καλά καλά το καταλάβεις η μέρα σου έχει τελειώσει. Και καλό είναι να είναι έτσι τα πράγματα. Για να είσαι δημιουργικός και παραγωγικός χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος. Απλά πολλές φορές η ζωή στην πόλη σε φορτώνει με άγχος και κούραση. Νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις και να δώσεις λίγο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου. Χρειάζεσαι ένα μέρος που λειτουργεί σαν καταφύγιο κρατώντας μακριά τον θόρυβο της καθημερινότητας.

Είσαι στο αυτοκίνητο και άλλη μια μέρα στη δουλειά έχει τελειώσει. Χαζεύεις έξω από το παράθυρο ενώ ακούς μουσικής. Σήμερα ήταν μία καλή μέρα. Και αποφασίζεις να κάνεις ένα δώρο σε σένα: Να περάσεις ένα απόγευμα στο Golden Hall κάνοντας ψώνια για τον εαυτό σου.

Το τέλειο τζάκετ για cool, σπορ εμφανίσεις

Ξεκίνησα τη βόλτα μου στα μαγαζιά με τα επώνυμα ρούχα που μπορείς να βρεις στο Golden Hall από το κατάστημα του brand Falconeri. Μία ιταλική φίρμα που ειδικεύεται στα πλεκτά και στα κασμιρένια μάλλινα χωρίς βέβαια να προσφέρει μόνο αυτά αλλά ολοκληρωμένες λύσεις στο ανδρικό ντύσιμο.

falconeri 134

Falconeri, Τηλ: 210 6838142

Το ιδιαίτερο αυτό τζάκετ με κουκούλα, από 100% βαμβάκι, κατασκευασμένο φυσικά στην Ιταλία αποτελεί κομμάτι της ανοιξιάτικης-καλοκαιρινής συλλογής της φίρμας για το 2017. To ότι θυμίζει οπτικά fleece (χωρίς να είναι) θα σου δώσει μία πραγματικά «ζεστή» αίσθηση για cool σπορ εμφανίσεις.

falconeri 2232

Falconeri, στο ισόγειο του Golden Hall

Το διαχρονικό κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Επόμενος σταθμός της διαδρομής μου ήταν ο οίκος Boggi. Τα πολυτελή ρούχα με «καταγωγή» από το Μιλάνο συνδυάζουν τις αναφορές στο κλασικό με τη ματιά προς το μέλλον καταφέρνοντας να ενώσουν αυτά τα αντίθετα στοιχεία σε ένα στιλ, δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο μία κομψότητα για το σήμερα.

boggi 1343

BOGGI Milano, τηλ: 210 6836472

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας του οίκου είναι και αυτό το ριγέ σκούρο μπλε κοστούμι σε στενή γραμμή από Vitale Barberis ύφασμα. Ένα απόλυτο διαχρονικό και μοντέρνο «κομμάτι» ταυτόχρονα. Όσο για τις ρίγες: Οι Ιταλοί μετρ του στιλ δεν τις φοβούνται, οπότε ούτε εσύ μην τρομάζεις!

boggi 2gd

Ρούχα με τον «αέρα» του Μπουένος Άιρες

Το τρίτο κατά σειρά κατάστημα στο οποίο μπήκα ήταν αυτό της μάρκας La Martina. H εταιρεία που ιδρύθηκε το 1985 στην Αργεντινή είχε αρχικά σκοπό να «ντύσει» τους παίκτες του πόλο με άλογα. Από τότε μέχρι σήμερα όμως η εξέλιξη υπήρξε ραγδαία και προσφέρει πια σήμερα μια ευρεία επιλογή ένδυσης με έμφαση στο σπορ ντύσιμο.

la martina 1353

La Martina, τηλ: 210 6857123 - 210 6857128

Ένα πολύ χαρακτηριστικό ρούχο της εταιρείας: Ένα νάιλον ντουμπλ-φας αμάνικο από την ανοιξιάτικη συλλογή με πούπουλα χήνας. Σε μεταφέρει κατευθείαν σε ένα δροσερό απόγευμα του Μπουένος Άιρες.

la martina 2sda

La Martina, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Τα outfit για τις πιο μοντέρνες και κομψές εμφανίσεις

Ακολούθησε το κατάστημα της γνωστής ισπανικής εταιρείας Massimo Dutti, μίας φίρμας ρουχισμού που βασίζει την επιτυχία της στην ποιότητα των υλικών και τον συνδυασμό των υφάνσεων προσφέροντας ένα ιδανικό, κομψό και μοντέρνο στιλ στους πελάτες της.

massimo dutti 1sdsa

Massimo Dutti Men, τηλ: 210 6829681

Μάλιστα, στη νέα συλλογή της έχει κρατήσει την ίδια πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής μειώνοντας παράλληλα το κόστος αγοράς. Όπως σε αυτό εδώ το απλό και καλαίσθητο πουλόβερ από 95% βαμβάκι και 5% κασμίρ.

massimo dutti 2532

Massimo Dutti Men, στο ισόγειο

Βρες το δικό σου καθημερινό urban στιλ

Στη συνέχεια πέρασα από το κατάστημα της Tommy Hilfiger. Το διάσημο αμερικάνικο brandname το οποίο ενθουσιάζει συνεχώς με τις διαφημιστικές του καμπάνιες (όπως την τωρινή με την υπέροχη Gigi Hadid), προσφέρει υψηλής ποιότητας ρουχισμό εμπνευσμένο από την urban κουλτούρα.

tommy 15435

Ένα παντελόνι από οργανικό βαμβάκι (με 3% ελαστίνη για πιο εύκαμπτο πανί) σε στενή γραμμή κινεί το ενδιαφέρον με το χαρακτηριστικό κουμπί του και τα διακριτικά γεωμετρικά σχέδια.

Μην ξεχάσεις τα πουκάμισά σου!

Προτελευταία στάση της βόλτας μου ήταν η Oxford Company. Η εταιρεία που οφείλει το όνομά της στο παγκοσμίως γνωστό ύφασμα ειδικεύεται στα είδη ελαφριάς άνω ένδυσης και ιδιαίτερα στο πουκάμισο.

oxford company 1545

Φυσικά στην Oxford προσανατολίστηκα προς πουκάμισα, μιας και προσφέρει τεράστια ποικιλία, επιλέγοντας δύο διαφορετικά για διαφορετικές περιστάσεις. Αριστερά, η νέα πρόταση της εταιρείας, custom fit για πιο μεγάλες πλάτες με μικρό γιακά που υποστηρίζει στενή γραβάτα και δεξιά η κλασική της πρότασης, σε πικέ ύφασμα, ευκολοσιδέρωτο που δεν φθείρεται εύκολα με club γιακά για κανονική γραβάτα.

oxford company 2434

Ένα μικρό «καταφύγιο» του στιλ μέσα στο μεγάλο «καταφύγιο»

Το απογευματινά μου ψώνια τελείωσαν με μία νέα μικρότερη βόλτα στην ήδη μακρινή διαδρομή που είχα διανύσει μέσα στο Golden Hall: Βρέθηκα στο παράρτημα του Attica που εδρεύει εντός του high end πολυκαταστήματος.

attica 1324

Attica, τηλ: 211 1814000

Εκεί μπορεί κανείς να βρει τα πιο δημοφιλή επώνυμα brands των κορυφαίων trend setters. Εγώ επέλεξα λευκά trainers της Burberry, ένα t-shirt της Phillip Plein, ένα Pierre Balmain τζιν και ένα bomber jacket της Moncler. Ήθελα να «φτιάξω» τη δικιά μου casual σύνθεση για απογευματινές βόλτες στηριζόμενος στα premium brand του Attica.

attica 26564

Attica, στο Golden Hall

Αυτό ήταν και το αποχαιρετιστήριο κομμάτι του «δώρου» που έκανα στον εαυτό μου. Έφυγα χαλαρός και χαρούμενος προς το σπίτι με ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη. Κάτι που πιστεύω ότι και εσύ θα κάνεις αν αφιερώσεις ένα απόγευμα για τον εαυτό σου στους διαδρόμους του Golden Hall!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved