Σαν ναυαγός, σαν Ρoβινσώνας: 5 total looks για να είμαι cool όπου και αν πάω διακοπές

Eίτε είμαι σε ερημικό νησί, είτε σε κοσμοπολίτικο θέρετρο.

Κάθε καλοκαίρι χαρακτηρίζεται για την ξεκούραση, τη χαλαρότητα ή τη διασκέδασή του. Η ζέστη και φέτος δεν χαρίζεται αλλά είναι ξεκάθαρα δικιά σου επιλογή το πώς θα επιλέξεις να περάσεις την καλοκαιρινή σου άδεια. Από ένα νησάκι αγκαλιά με την αγαπημένη σου, σε ένα ερημικό μέρος για κάμπινγκ και βουτιές με την παρέα ή για μίνι κρουαζιέρα στο ιστιοπλοϊκό ενός μακρινού ξαδέρφου.

Πέραν των χρημάτων που θα δαπανίσεις για τα εισιτήρια του πλοίου ή του αεροπλάνου, το ξενοδοχείο ή το AirBnB, οφείλεις να έχεις στην άκρη και ορισμένα ευρώπουλα προκειμένου να εφοδιαστείς με το κατάλληλο outfit για την κάθε περίσταση. Εν ολίγοις, είναι καιρός για ψώνια. Όση εμπιστοσύνη και να έχω στις επιλογές μου, μια γυναικεία γνώμη είναι πάντοτε χρήσιμη και απαραίτητη πριν από οποιαδήποτε καλοκαιρινή αγορά. 

LP2 0959

 

Με μεγάλη διάθεση και τις στιλάτες συμβουλές της Διονυσίας Καλαποθαράκου, κίνησα για το notos στην Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να πετύχω το ακατόρθωτο. Να γεμίσω τη βαλίτσα των διακοπών μου με τα απαραίτητα ρούχα προκειμένου να είμαι πάντα καλοντυμένος.

Όπου και αν πάω και ό,τι και αν κάνω.

 

1. Για ποτάκι με τους φίλους στην Πάτμο

(Πουκάμισο, παντελόνι και ζώνη Gant, όλα notos)

 

H Γνώμη της Διονυσίας: Όσο επίσημος πρέπει για ένα τόσο κοσμοπολίτικο νησί σαν την Πάτμο. Το πουκάμισο κάνει ενδιαφέρουσα αντίθεση με το ανοιχτόχρωμο παντελόνι του, χωρίς να φαίνεται υπερβολικά επιτηδευμένο. Είναι cool χωρίς να είναι πολύ casual και αυτό το λες στυλιστική επιτυχία.

 

2. Για καφέ με την παρέα στις Σπέτσες

(Πουκάμισο Gant, T-Shirt Sisley, βερμούδα Εsprit, αθλητικά παπούτσια Lacoste, γυαλιά ηλίου Ιzipizi, όλα notos)

 

H Γνώμη της Διονυσίας: Σε αυτόν τον κοντινό προορισμό τα πράγματα είναι πιο glamorous από όσο φαντάζεσαι. Πράγμα που σε ότι αφορά τα ρούχα μεταφράζεται στο «μπορείς να είσαι sporty, αλλά μην εμφανιστείς με την πιο παλιά βερμούδα που έχεις στη ντουλάπα σου και το μπλουζάκι που παίζεις μπάσκετ με του κολλητούς». Ο Χρήστος δημιούργησε ένα κομψό, all day σύνολο και αξίζει τα συγχαρητήριά μας.

 

3. Για ιστιοπλοΐα με συναδέλφους στις Σποράδες

(Ζακέτα με φερμουάρ, T-Shirt, βερμούδα και sneakers Lacoste, όλα notos)

LP2 0838

 

H Γνώμη της Διονυσίας: Σε αυτό το φινετσάτο άθλημα δεν χωράνε «χύμα» εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει ολόκληρη κατηγορία με sailings outfits, η οποία σίγουρα περιλαμβάνει το chic polo του Χρήστου. Extra bravo και για τον ασυνήθιστο χρωματικό συνδυασμό χακί-μπλε-μπεζ.

 

4. Για ρομαντικό δείπνο με το κορίτσι στη Φολέγανδρο

(Πουκάμισο Jack & Jones, βερμούδα Wrangler, όλα notos)

 

H Γνώμη της Διονυσίας: Θες να είσαι γοητευτικός, θες να την εντυπωσιάσεις αλλά δεν θες να φαίνεσαι και σαν γαμπρός στα σκαλιά της εκκλησίας: ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και μία basic βερμούδα είναι ό,τι πρέπει για να πετύχεις τον σκοπό σου και να μην μπορεί να πάρει τα μάτια της όλο το βράδυ από πάνω σου.

 

5. Για camping με τους κολλητούς στην Αντίπαρο

(T-Shirt Diesel, μαγιό Nike, καπέλο Columbia, σαγιονάρες Reef, όλα notos)

 

H Γνώμη της Διονυσίας: Εδώ το ζητούμενο είναι να είσαι άνετος, να είσαι ο εαυτός σου και αυτό να εκφράζεται και μέσα από το cool style σου. Τα μόνα που θα βάλεις στη βαλίτσα σου είναι ένα μαγιό, δύο-τρία μπλουζάκια, ένα καπέλο και ένα ζευγάρι σαγιονάρες… σαν του Χρήστου μας που έχει πιάσει το νόημα των διακοπών σε camping.

 

Bonus: Μια κολώνια πάντα χρειάζεται

Λίγο πριν φύγω από το μαγαζί ένιωθα πως κάτι λείπει. Δεν ήταν κάποιο πουκάμισο -είχα πάρει πολλά άλλωστε-, ούτε κάποιο μαγιό. Τι να 'ναι αυτό που θεωρώ τόσο απαραίτητο και μπορώ να πάρω σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιστάσεις; Εκεί που ένιωθα «κοκκαλωμένος» και το άγχος άρχισε να με κυριεύει, έτυχε να περνάω έξω από το αντρικά καλλυντικά και τότε μου ήρθε:

«Μια κολόνια»!

LP2 0924

 

Εννοείται πως κάναμε κόσκινο τα ράφια με τη Διονυσία -την ανάγκασα να με ψεκάσει πάνω από 5-6 φορές και να μου πει τη γνώμη της- και το τελικό μου item για την ημέρα ήταν πλέον γεγονός. Σαν ναυαγός πήγα στο notos και έφυγα με βαλίτσα γεμάτη. Αφού το καλοκαίρι θα έχει ποικιλία, ας το υποδεχτώ με μεγάλη γκαρνταρόμπα.  

 

Info: 

• Αθήνα: Σταδίου & Αιόλου, τηλ.2103245811
• Θεσσαλονίκη: Στοά Χιρς Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, τηλ.2310 366600
• Πειραιάς: Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, τηλ.2104119811
• Καλαμάτα: Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, τηλ.2721090077

Facebookwww.facebook.com/notosGreece/
Instagram: www.instagram.com/notosofficial/
YouTubewww.youtube.com/notosofficial
Eshop: www.notos.gr

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved