Ο Daniel Craig ξέρει πως θα ζηλέψουμε το στυλ του

Το νέο James Bond αργεί, αλλά γνωρίζουμε ήδη τα αγαπημένα του γυαλιά ηλίου.

Έγινε ολόκληρη μάχη για να πείσουν τον Daniel Craig να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το James Bond. Και παρότι οι υποψήφιοι για τον ρόλο του 007 ήταν αρκετοί, φαίνεται πως οι διάσημοι οίκοι μόδας –και όχι μόνο- ήταν διαθέσιμοι να βάλουν το χέρι πολύ βαθύτερα στην τσέπη λόγω της παρουσίας του Daniel Craig. Για παράδειγμα θυμόμαστε όλοι το Tom Ford κοστούμι του;

 

 

Αυτό ωστόσο επιβεβαιώνει τον κανόνα του μέχρι τώρα James Bond. Πώς είναι ένας από τους πιο στιλάτους άντρες αυτή την στιγμή στον πλανήτη και πως πέρα από τα κοστούμια και τα αυτοκίνητα δίνει αξία και στα αντρικά accessorize. Όπως καλή ώρα στα γυαλιά ηλίου. Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δημοσίευσε σε κείμενό του το GQ, ο Craig εμφανίζεται να φοράει τα διθυραμβικά Joe των Barton Perreira, χειροποίητα και φτιαγμένα στην Ιαπωνία. Το ξέρουμε καλά πως ο Bond είναι ικανός να επηρεάσει την αντρική μόδα, όπως έκανε και με το peacock του σχεδιαστή Billy Reid το οποίο και κοσμούσε τους ώμους του στο Skyfall. Το ίδιο έγινε και με το jacket της Barbour (σ.σ.: πάλι στο Skyfall) το οποίο μετά την πρώτη εβδομάδα προβολής της ταινίας, έδωσε εκατοντάδες κομμάτια στους αιώνια πιστούς του Bond. Και καλά έκανε εδώ που τα λέμε γιατί η άριστη κατασκευή του, δεν άφηνε περιθώρια για δισταγμούς. Η «συνταγή» πέτυχε και γι’ αυτό σχεδίασε ακόμη ένα για το Spectre.

 

 

Να λοιπόν που φτάσαμε στο ίδιο σημείο και με τα γυαλιά, τα οποία κοστολογούνται περίπου στα 330 ευρώ και είναι διαθέσιμα για pre-ordering παρότι η ταινία είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2020.

JOE5211F 1024x10242x

Μέχρι το Bond 25 να φτάσει στις οθόνες, θα έχουμε δει σίγουρα άλλα τόσα. Γιατί εκεί φαίνεται η αληθινή αξία ενός φανταστικού ήρωα σαν του James Bond. Όχι μόνο στον τρόπο που άλλαξε το σινεμά, αλλά και που επηρεάζει την αγορά μέχρι σήμερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved