Ξέρουμε τι θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι στην παραλία

Ο «καυτός» κλοιός της ζέστης όσο πάει όλο και σφίγγει. 

Είναι ξεκάθαρο πως ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα μέχρι την πρώτη σου εμφάνιση και βουτιά στην παραλία και ένα είναι το ερώτημα που σε ταλανίζει νυχθημερόν: «Πώς θα κυκλοφορήσεις φέτος στην παραλία»; Για να σε προλάβω, δεν υπονοώ κάτι για τη φυσική σου κατάσταση, άλλωστε ξέρουμε καλά και οι δύο πως φέτος αλτήρες, μπάρες και πάγκοι πήραν «φωτιά» στα workout σου. Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς θα καταφέρεις να αναδείξεις όλη αυτή την προσπάθεια που κατέβαλες μέσα στο χειμώνα, προσθέτοντας φινέτσα στο στυλ σου.

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, έτσι και εσύ υποθέτω πως δεν δίνεις τη σημασία που πρέπει στο beach look σου. Αναρωτιέσαι από πού θα ξεκινήσεις για να ετοιμαστείς; Από τα πολυκαταστήματα notos φυσικά, που διαθέτουν μία πλούσια ποικιλία brands και προϊόντων beach wear, για να διαλέξεις όλα εκείνα τα items που «δένουν» καλύτερα με το προσωπικό σου στυλ. Για να είναι όμως ακόμη πιο εύστοχες οι αγορές σου, παρακάτω έχουμε φτιάξει μία μικρή λίστα με τον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο!

2

 

Ένα μαγιό με τα αναγκαία… summer vibes

Το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου, είναι αναμφίβολα το μαγιό, το οποίο τους επόμενους μήνες θα γίνει προέκταση του εαυτού σου. Δεν θα πάρεις ό,τι κι ό,τι. Ας εξηγήσουμε όμως πρώτα κάτι και ας δώσουμε ένα «τέλος» σε αυτό το ζήτημα μία για πάντα. Τα μαγιό κάτω από το γόνατο, πολύ κάτω από το γόνατο, έχουν πάψει να είναι κοινωνικά αποδεκτά από τη στιγμή που τελείωσες τη Γ’ Γυμνασίου. Προτίμησε μία βερμούδα mid length και επένδυσε σε ένα «εξωτικό» καλοκαιρινό σχέδιο με φοίνικες, ανανάδες, φλαμίνγκο, λουλούδια. Αν πάλι είσαι λιγότερο τολμηρός, ψάξε για κάποιο λίγο πιο διακριτικό σχέδιο ή μία έντονη μονοχρωμία που θα «τραβήξει» τα βλέμματα και θα κάνει αντίθεση με το μαύρισμά σου. Η συμβουλή μου είναι να επιλέξεις ένα γνωστό brand, όπως αυτά που υπάρχουν στα πολυκαταστήματα notos, το οποίο μπορείς να εμπιστευτείς και είσαι σίγουρος πως δεν θα σε «προδώσει» μέσα Αυγούστου, αντίθετα θα το φορέσεις και τα επόμενα καλοκαίρια.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανδρικό μαγιό με print classic fit, NAUTICA

4

Ανδρικό μαγιό, American Eagle

 

5

 

Ανδρικό μαγιό με Hawaiian print, LACOSTE

6

 

Ανδρικό μαγιό βερμούδα Sea 2, REEF

 

Ένα-τέσσερα διχάλα

Κανονικά εδώ θα έπρεπε να αναβοσβήνει ένα «ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ»! Τόσα χρόνια λουόμενος φίλε μου, έχουν δει πολλά τα μάτια μου! Η σαγιονάρα, τα παπούτσια γενικότερα, είναι το κομμάτι που μπορεί να «απογειώσει» ή να «θάψει» εντελώς ένα outfit. Δώσε προσοχή λοιπόν! Ιδανικά θα μπορούσες να σετάρεις τη σαγιονάρα με το μαγιό αλλά αν αυτό είναι «κομματάκι» δύσκολο, μπορείς πάντα να επιλέξεις ένα λιτό μονόχρωμο σχέδιο, με κάποιο «ψαγμένο» logo, ίσως ένα πιο summer μοτίβο στον πάτο ή υφασμάτινα μαλακά λουριά. Να ξέρεις πάντως πως οι παντόφλες slide, είναι η πιο must επιλογή, ήδη από το περσινό καλοκαίρι.

7

 

Ανδρικές σαγιονάρες Brasil Layers Citrus Yellow, HAVAIANAS

8

 

Ανδρικές σαγιονάρες, American Eagle

9

 

Ανδρικές παντόφλες με λογότυπο Croco Slide, LACOSTE

10

 

Ανδρικές σαγιονάρες Fanning, REEF

Extra tip: Οι εποχές που οι σαγιονάρες-παντόφλες θαλάσσης, ήταν αποκλειστικά και μόνο «θαλάσσης», έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Φρόντισε το σχέδιο που θα αποκτήσεις να μπορεί να σε συντροφεύει και σε έναν απογευματινό καφέ στο νησί ή σε μία χαλαρή βόλτα με τους φίλους σου.

 11

 

Μία… ζεστή αγκαλιά

Κάνεις τα μακροβούτια σου. Αναδύεσαι «δροσερός» και -παριστάνοντας τον εντελώς cool τύπο- περπατάς αργά και με σιγουριά προς την ξαπλώστρα. Έχεις «πιάσει» μερικά ζευγάρια μάτια να σε κοζάρουν επίμονα και ενώ μετράς δευτερόλεπτα και βήματα στην «καυτή» άμμο, έχεις παγώσει πανηγυρικά, νιώθεις σχεδόν Jack Dawson στους -2 βαθμούς Κελσίου. Κρίμα είναι να πάει τόσος κόπος χαμένος, απλά επειδή έχεις μαζί σου τη «λάθος» πετσέτα. Για να ολοκληρώσεις την εικόνα σου, χρειάζεσαι μία πετσέτα στυλάτη αλλά ανθεκτική, που θα «αποπνέει» τον ίδιο αέρα με τη σκηνή που μόλις προηγήθηκε. Μην ξεχνάς πως η πετσέτα θαλάσσης, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ. Είναι το item που «αντανακλά» ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Πηγαίνοντας στα notos, θα ενθουσιαστείς και θα παρασυρθείς από τα αμέτρητα σχέδια. Η μονοχρωμία ή μία ιδιαίτερη πετσέτα σε κυκλικό σχήμα, είναι μία αρκετά «ασφαλής» πρόταση.

112

 

Πετσέτα θαλάσσης, Greenwich Polo Club

13

 

Πετσέτα θαλάσσης, KENTIA

14

Πετσέτα θαλάσσης, American Eagle

 

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως ο ήλιος μπορεί να είναι «φίλος» αλλά μετά από ένα γεμάτο δίωρο ρακέτες μπορεί να γίνει… εχθρός για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Φρόντισε να προφυλαχθείς επιλέγοντας ένα μοντέρνο καπέλο που θα σε «γλιτώσει» από την ηλίαση και θα «ανεβάζει» level το στυλ σου. Μη χάνεις άλλο χρόνο! Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα πολυκαταστήματα notos, το μέρος που θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι!

15

 

Ανδρικό καπέλο Denim Baseball Cap, Polo Ralph Lauren

16

 

Ανδρικό καπέλο, The North Face

17

Ανδρικό καπέλο baseball, GANT



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved