Έτσι θα υιοθετήσεις το urban style από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό το καλοκαίρι

Ο αντισυμβατικός Γκορ Βιντάλ είχε γράψει κάποτε πως «στυλ είναι να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις να πεις και να μη σου καίγεται καρφί» και εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του.

Η αλήθεια είναι βέβαια πώς αν γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα outfits για να τον υποστηρίξεις. Εν έτει 2019, τα ρούχα κάνουν σε πολλές περιπτώσεις τη διαφορά και μπορούν αναμφίβολα να σου δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξεις το στόμα σου.

Άνεση, γοητεία, έκφραση. Αυτές είναι οι τρεις έννοιες-κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στιλιστικό σου στόχο αυτό το καλοκαίρι και για να τα καταφέρεις, αξίζει να εστιάσεις στα παρακάτω σημεία.

 

Απαρνήσου το συμβατικό dress code και προτίμησε το urban style -παντού

Αν πιστεύεις ότι για να θεωρείται ένας άνδρας κομψός, πρέπει ακολουθεί πιστά τις στιλιστικές επιταγές της εκάστοτε περίστασης, τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν. Το 2019 είναι η χρονιά που θα απαρνηθείς το συμβατικό dress code -αλλά όχι και το στυλ σου. Casual, smart casual, business, cocktail, semi formal, black tie. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις την καθημερινότητά σου με όλους αυτούς τους όρους. Το «κλειδί» για το σύγχρονο αντρικό ντύσιμο βρίσκεται στο urban style, δηλαδή στο στυλ «της πόλης». Σου επιτρέπει να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς, προκειμένου να αισθάνεσαι άνετος και ωραίος όπου και αν βρεθείς -ακόμη και αν το πρόγραμμα μετά το γραφείο περιλαμβάνει ατέλειωτο bar hopping στο κέντρο της πόλης- και φυσικά, να μην βαριέσαι… μέσα στα ίδια σου τα ρούχα. Άφησε, λοιπόν, στην άκρη τις τυπικότητες και εκφράσου ελεύθερα με τα PRINCE OLIVER, που λένε «όχι» στο συμβατικό dress code και αυτή τη χρονιά.

6

 

Τόλμησε να ρισκάρεις στιλιστικά επιλέγοντας έντονα χρώματα

Για να δείξεις πως έχεις στυλ και άποψη και μέσα από τα ρούχα που επιλέγεις, αυτό το καλοκαίρι αξίζει να ακολουθήσεις μία από τις κορυφαίες επιταγές της μόδας στο αντρικό ντύσιμο και να πεις «ναι» στα έντονα χρώματα. Είναι ρίσκο; Ναι. Θα σε αποζημιώσει; Σίγουρα. Γιατί, λοιπόν, να μην τολμήσεις να πας για ποτό φορώντας εκείνο το μπλε ηλεκτρίκ κοστούμι -ή ακόμη και να το φορέσεις στο γραφείο; Στην περίπτωση που στην εταιρεία σου υπάρχουν αυστηροί κανόνες ένδυσης, μπορείς να «τεστάρεις» τα στιλιστικά όρια με μία χρωματιστή και όχι τόσο casual γραβάτα. Με λίγα λόγια, άρχισες να σκέφτεσαι «out of the box» και μέρα με τη μέρα, να κάνεις τις σκέψεις σου πράξεις.

4

 

Υιοθέτησε το εναλλακτικό, νησιώτικο στυλ, ακόμα και μέσα στην πόλη

Αν δεν πας εσύ στο νησί (ο Αύγουστος είναι ακόμη μακριά), μπορεί να έρθει το νησί σε εσένα -και για να συμβεί αυτό, αρκούν τα κατάλληλα outfits. Το 2019 σε θέλει να φοράς στην Αθήνα ό,τι θα έβαζες στα Κουφονήσια, την Αντίπαρο και τη Δονούσα. Καλείσαι, δηλαδή, να γίνεις περισσότερο εναλλακτικός σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ντύνεσαι στο γραφείο, τη σχολή, το ραντεβού και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Βγες έξω φορώντας σανδάλια, ένα κόκκινο καλοκαιρινό σακάκι, ένα μπλε καρό παντελόνι, μία βερμούδα, ένα λινό πουκάμισο ή ένα ανοιχτόχρωμο, λινό παντελόνι. Όπως η διάθεσή σου, έτσι και το ντύσιμο σου το καλοκαίρι, επιβάλλεται να είναι χαλαρό -στο σημείο που μπορείς να βάλεις ακόμη και εκείνες τις μπλε, ανδρικές εσπαντρίγιες.

3

 

Κάνε μία έρευνα, ετοίμασε τη λίστα σου και βρες τις προσφορές που «παίζουν»

Τελευταία και άκρως σημαντική συμβουλή για να «σκοράρεις» το απόλυτο urban style για το φετινό καλοκαίρι. Αφιέρωσε λίγο χρόνο τώρα για να μην μετανιώσεις εκ των υστέρων για τις αγορές σου. Δες τι επιτάσσει η ανδρική μόδα, κατέγραψε τις ανάγκες σου και ψάξε στο Διαδίκτυο για να βρεις τις καλύτερες προσφορές που «παίζουν» αυτή την περίοδο. Πίστεψέ μας, είναι πολλές και «δυνατές» και θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις το στυλ σου.  Τι θα έλεγες, για παράδειγμα, αν μάθαινες πως τώρα μπορείς να βρεις τρία Prince Oliver Polo μπλουζάκια από 49 στα 29 ευρώ αλλά και παπούτσια casual από 180 σε 119 ευρώ; Στα καταστήματα Prince Oliver βρήκαμε ακόμη και παντελόνια chino στη μισή τιμή αλλά και πουκάμισα με μόλις 39.90 ευρώ, τα οποία θα σε συνοδεύσουν παντού!

5

 

Ποιος είπε ότι χρειάζεται να ξοδέψεις όλο το budget των διακοπών σου για να έχεις στυλ; Αυτή τη σεζόν ανακάλυψε τα καλύτερα deals για το ντύσιμό σου και ψώνισε έξυπνα. Μην «κολλάς», λοιπόν, με τα «πρέπει» και το συμβατικό dress code, ρίσκαρε περισσότερο στιλιστικά και φρόντισε να βρεις ρούχα που δίνουν έμφαση στην άνεση και εκφράζουν την προσωπικότητά σου. Έτσι θα αποκτήσεις το urban style το σωστό, εκείνο που θα σε συνοδεύσει στο γραφείο, στην έξοδο με την παρέα, τις after work συναντήσεις και φυσικά, στο νησί.

#SAY_UNIQUE #SAY_PRINCEOLIVER

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved