«5 τίμιοι τρόποι για να με διώξεις από το σπίτι σου μετά το σεξ»

Μια συντάκτρια σε καλεί να εφαρμόσεις το savoir vivre προτού ανάψεις τσιγάρο.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες και αυτό είναι γνωστό. Και όταν λέω σχέσεις, εννοώ πάσης φύσεως. Αυτές που έχουν αποκλειστικότητα και έρωτα και αυτές που βασίζονται στο σεξ και μόνο σε αυτό. Γιατί κακά τα ψέματα, ακόμα κι αν δεν έχεις σύντροφο, ένα σεξ μπορείς να το κάνεις.

Και εδώ είναι η παγίδα.

Γιατί εσείς οι άντρες πολλές φορές παρεξηγείτε κάποια πράγματα, ή μάλλον τα κάνετε πιο δύσκολα απ’ ότι είναι. Διότι κατά τη γνώμη μου, το να μου καταστήσεις σαφές ότι δε θέλεις κάτι παραπάνω από μένα, είναι εύκολο και απλό. Όπως και το να με διώξεις από το σπίτι σου αφού γίνει η δουλίτσα. Μπορείς να μην το πεις, γιατί είναι και λίγο άκομψο, αλλά μπορείς ωραιότατα να το δείξεις ή να το εννοήσεις.

Παρακάτω σου έχω κάποιους ενδεικτικούς τρόπους που δε θα με προσβάλουν και δε θα με κάνουν να νιώσω σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

 

Τρόπος 1

Το σκηνικό έχει ως εξής: Έχουμε βρεθεί μια-δυο φορές, έχουμε κάνει σεξ και με καλείς σπίτι σου -γιατί έχεις βαρεθεί να πληρώνεις και ξενοδοχείο. Το θέμα ολοκληρώνεται και δεν αντέχεις να με βλέπεις γιατί είναι πασιφανές ότι δε θέλεις να κάνεις τον παραμικρό διάλογο μαζί μου. «Είμαι πολύ κουρασμένος και αύριο πρέπει να σηκωθώ από τις 6. Κανονικά έπρεπε να κοιμάμαι». Το μήνυμα ελήφθη. Αν έχω έστω και ένα μικρούτσικο ίχνος αξιοπρέπειας, θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα φύγω. Αν όχι, η αποστολή σου δυσκολεύει. Αλλά για τα δύσκολα δεν είσαι εξάλλου;

giphy 1

 


Τρόπος 2

«Έχω κανονίσει μωρέ ποτάκι με τα παιδιά. Αν θέλεις μείνε, απλά εγώ θα φύγω». Απλό, μεστό και to the point. Ούτε την καλείς, ούτε και αράζεις μαζί της. Δεν υπάρχει πιο straight τρόπος να καταστήσεις σαφές ότι δεν γουστάρεις.

 

Τρόπος 3

«Ντάξει έχω ξενερώσει τώρα αλλά θα πρέπει να ανοίξω λάπτοπ και να δουλέψω όλη νύχτα». Η ατάκα αυτή εμπεριέχει κινδύνους γιατί υπάρχει πιθανότητα να κατσικωθώ και να σε χαζεύω που εσύ απλά θα πατάς κουμπιά –γιατί μεταξύ μας προφανώς και δεν έχεις απολύτως καμία δουλειά. Το μόνο που ΙΣΩΣ σε σώσει είναι να μου πεις ότι χρειάζεσαι απόλυτη συγκέντρωση και γι’ αυτό τυχόν ερεθίσματα (και ερεθισμοί) θα πρέπει να απομακρυνθούν από το δωμάτιο.

giphy

 


Τρόπος 4

«Σε ένα μισαωράκι έρχεται η κοπέλα μου. Καλό θα ήταν να μη σε βρει εδώ». Άβολο αλλά δεν μπορώ να σου πω και τίποτα. Θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα ξεκουμπιστώ.


Τρόπος 5 (και ελεεινός)

«Η μάνα μου με βρήκε ματιασμένο και έρχεται από δω για να με ξεματιάσει από κοντά. Ναι τέτοια ώρα, δεν κοιμάται πολύ». Είτε σε πιστέψω, είτε όχι, και μόνο η αισχρή δικαιολογία θα με πείσει ότι αντιμετωπίζεις βαριάς μορφής ψυχασθένεια. Στην προκειμένη θα φύγω, και μάλιστα με χαρά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved