ΣΟΚ: «Τις φωτογραφίες στο Instagram δεν τις ανεβάζουμε για εσάς, αγόρια...»

Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει αυτό που ηΓωγώ Φούντα και οι φίλες της ξέρουν καιρό τώρα.

Βρισκόμαστε στην αρχή του Σεπτέμβρη, που σημαίνει νέα σεζόν, νέοι στόχοι και μία νέα καθημερινότητα. Η συγκεκριμένη περίοδος βέβαια, συνήθως σε βρίσκει και εντελώς αποσβολωμένο και ζαλισμένο από όλα αυτά που πέρασες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με τη φράση όλα αυτά, εννοώ τις διαδικτυακές προκλήσεις και βασανισμούς που έπρεπε καθημερινά να υποστείς, με τις απανωτές φωτογραφίες με μπικίνι, σορτς και κορμιά γεμάτα λάδι και… υποσχέσεις.

Ναι, βρισκόμαστε στην εποχή της φωτογραφίας και του αέναου upload-ing στο Instagram, γεγονός που σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ. Το κάνει η κοπέλα σου, η αδερφή σου αλλά και οι φίλες σου. Με λίγα λόγια το κάνουν όλες. Το θέμα ωστόσο είναι, γιατί το κάνουν.

Και επειδή οι έρευνες υπάρχουν για να μας λύνουν τις απορίες, σου έχω κάτι πολύ ενδιαφέρον. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα National Academy of Sciences, οι σέξι φωτογραφίες στο Instagram δεν έχουν ως τελικό αποδέκτη τους άντρες αλλά τις άλλες γυναίκες.

Ενός λεπτού σιγή για εκείνους που πήγαν ΖΕΥΓΑΡΑΤΟΙ διακοπές σε νησί όπου γινόταν γκομενο-πανήγυρη

Οι ερευνητές λοιπόν, ανέλυσαν πάνω από 68.000 σέξι φωτογραφίες, με μοντέλα από 113 διαφορετικές χώρες και κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα: Τα μέρη στα οποία επιλέγουν να φωτογραφίζονται, χαρακτηρίζονται συνήθως από πολυτέλεια, γεγονός που εμμέσως πλην σαφώς αποτελεί κίνητρο και για όλες τις υπόλοιπες να καταφέρουν κάποια στιγμή να βρεθούν σε ένα τέτοιο μέρος.

giphy

Επιπλέον, εκτός από πολυτέλεια, τα συγκεκριμένα μέρη δεν προτιμώνται ιδιαίτερα από άντρες-ούτε θα περίμενες να βρεις έναν άντρα σε κάποιο από αυτά- κάτι που καθιστά σαφές ότι το upload δε γίνεται για να θαυμάσει τη φωτογραφία το αντίθετο φύλλο αλλά το… ίδιο!

Η επιστήμη λέει ότι είναι καλύτερο να είσαι single

Και για να μη σε κουράζω… στο λέω εγώ η ίδια. Όσα έγραψα παραπάνω ισχύουν 100%.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved