«Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν το one night stand»

Διαβάσαμε την έρευνα και ψάχνουμε να βρούμε ένα σύννεφο για να πέσουμε...

Έχουμε πει πολλές φορές ότι εσείς οι άντρες είστε κάπως πιο… σαρκικοί, πιο κυνικοί και σίγουρα λιγότερο συναισθηματικοί. Αυτό φυσικά έχει ως βασική συνέπεια την… ιδιαίτερη ροπή σας στο σεξ, και ακόμα περισσότερο στο one night stand δηλαδή το σεξ με μία εντελώς άγνωστη, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

Ωστόσο, μία νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει αυτή την πεποίθηση όπως επίσης και την άποψή σου για το γυναικείο φύλο. Διότι αγαπητέ μου, μπορεί εμείς τα κορίτσια να είμαστε πιο συναισθηματικά, και όταν τελικά… αμαρτήσουμε να τείνουμε να το μετανιώσουμε τα αμέσως επόμενα λεπτά, η συντριπτική πλειοψηφία ωστόσο των γυναικών, παραδέχεται ότι η… μετάνοια πηγαίνει περίπατο όταν το σεξ είναι καλό!

Ιδού ένας λόγος που μπορεί να σε σπρώξει στο κέρατο

Επιπλέον, η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες που λένε «ναι» στις σχέσεις της μίας βραδιάς, τείνουν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να γνωρίζουν περισσότερο το σώμα και τις ανάγκες του.

giphy downsized

Και μία μεγάλη διαφορά: Ενώ εμείς συνήθως μετανιώνουμε τα one night stands, οι άντρες μετανιώνουν τις ελεύθερες σχέσεις, μιας και από ένα σημείο και μετά οι γυναίκες δένονται, κάτι που φυσικά εκείνοι δεν αντέχουν.

Το μυστικό για να συνεχίσει να σε γουστάρει, δεν είναι το καλό σεξ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved