5 μύθοι που κυκλοφορούν για τα προφυλακτικά

Κι εξαιτίας τους μπορεί να γίνεις μπαμπάς.

Η λέξη «προφυλακτικό» εμπεριέχει διάφορα συναισθήματα κρυφής χαράς και δέους, ιδιαίτερα σε όσους είναι φρέσκοι στις ασκήσεις κρεβατοκάμαρας.  Παρόλα αυτά επειδή από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, έτσι και μάθεις κάτι λάθος πιτσιρικάς πολλές φορές δεν το αποβάλεις από το μυαλό σου.

Breaking Mirror

Κι αυτοί εδώ παρακάτω είναι 5 τρελοί μύθοι που κυκλοφορούν για τα προφυλακτικά. Κι όχι μόνο δεν είναι αλήθεια αλλά εξαιτίας τους μπορεί να γίνεις και μπαμπάς. Ενώ δεν θέλεις.

1. Καλύτερα 2 παρά 1

Μάλλον ο πιο διαδεδομένος μύθος κι ο πλέον επικίνδυνος. ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Αυξάνονται οι τριβές και αυξάνονται οι πιθανότητες να σπάσουν τα προφυλακτικά. Όχι το ένα μόνο αλλά και τα δύο.

2. Σπάνε για πλάκα

Δεν ισχύει αυτό, αρκεί να τα έχεις φορέσει σωστά και να μην υπάρχει αέρας στην άκρη. Επίσης προτίμησε τα φαρμακεία αντί για τα περίπτερα όπου τα προφυλακτικά κρέμονται λες και είναι χταπόδια στον ήλιο –με κίνδυνο να σπάνε για πλάκα!

kite condom

3. Βαζελίνη αυτός ο σύμμαχος

Ναι. Και όχι. Γιατί όποιο λιπαντικό περιέχει «λάδι» αυξάνει τις πιθανότητες να σπάσει το προφυλακτικό. Καλή η λίπανση αλλά κρύβει τους κινδύνους της. Δοκίμασε καλύτερα κάποιο λιπαντικό που έχει βάση το νερό.

4. Κόβουν την κυκλοφορία του αίματος

Είναι το πιο ακραίο που κυκλοφορεί εκεί έξω αλλά το έχουμε ακούσει. Και κοντέψαμε να πεθάνουμε από τα γέλια. Μην μας πεις ότι σου έχει περάσει κι εσένα από το μυαλό αυτή η μουφά…

MGRkNmYyNDkyMiMvZXYwT3dNYy1MY0FPckxaU09KZ3l6UE9zNjFvPS8zMHg3MDoyOTY2eDE1NjIvMTYwMHg5MDAvZmlsdGVyczpmb3JtYXQoanBlZyk6cXVhbGl0eSg4MCkvaHR0cHM6Ly9zMy5hbWF6b25hd3MuY29tL3BvbGljeW1pYy1pbWFnZXMveXlxZHlvZHptdWt2eDBka

5. Στοματικό απροφύλακτο

Οκ αν είσαι τόσο σίγουρος για την παρτενέρ σου πάμε πάσο. Αν όμως τις αλλάζεις σαν τα πουκάμισα μπορεί να την πατήσεις. Τα χλαμύδια κι ο έρπης παραμονεύουν –και μπορείς να τα κολλήσεις από το απροφύλακτο στοματικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved