Πόσο σεξ πρέπει να κάνεις σε κάθε ηλικία;

Έρευνα αποκαλύπτει αν παίζει τελικά ρόλο η ποσότητα ή ποιότητα.

Καθαρίζω λίγο τη φωνή μου, στρίβω το μουστάκι που δεν έχω και παίρνω το ύφος εκείνου του θείου. Ξέρεις, του θείου που όταν ήσουν πιο μικρός ερχόταν και καθόταν στο δικό σου τραπέζι. Του θείου που σου έλεγε εκείνη την ιστορία ότι είχε γνωρίσει την Αντζελίνα Τζολί στα 18 στην Αντίπαρο και είχε παιχτεί φάση και ενώ είχε το τηλέφωνό της γραμμένο σε μια χαρτοπετσέτα την έχασε. Του θείου που σου μιλούσε για εκείνη τη φορά που είχε κατέβει για κόντρα στα λιμανάκια με τον ΚΙΤΤ, όταν είχε έρθει ο Χάσελχοφ για περιοδεία στην Ελλάδα. Αυτόν.

Σε αντίθεση όμως με εκείνον, εγώ δεν θα σου πω ψέματα. Έχουμε θίξει και στο παρελθόν τη σχέση ανάμεσα σε ποσότητα και ποιότητα στο σεξ. Ξέρω, ότι μπορεί να το ακούς και να αρχίζεις να με κοιτάς καχύποπτα. Να σκέφτεσαι ότι σου μιλάει κανένας γέρος που δεν βγαίνει και δεν… (καταλαβαίνεις). ΑΛΛΑ: η ίδια η ζωή σε οδηγεί να γίνεσαι λίγο πιο εκλεκτικός όσο περνούν τα χρόνια.

Το αυτό επιβεβαιώνει και η ίδια η επιστήμη. Έρευνα από πού διεξήχθη από καθηγητές στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και του Στοoύνι Μπρουκ, μελέτησε δείγμα 6.000 ανθρώπων, ηλικίας από 18-93, σε μία περίοδο 18 ετών. 

Προφανώς όσο μεγαλώνεις (πολύ, πάρα πολύ) φθίνει η ποιότητα της σεξουαλικής σου ζωής, υπάρχουν όμως και τα καλά νέα. Διάβασε αναλυτικά στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved