Ο KITT ζει και μας οδηγεί!

Και με ένα πενηντάρικο μπορεί να γίνει δικός σου.

Έλα παραδέξου το. Όταν ήσουν μπόμπιρας, παρακαλούσες τον Άγιο Βασίλη να σου δώσει ένα αυτοκίνητο όμοιο με του Μάικλ Νάιτ. Να γίνει πιστός σύντροφος σου στις δύσκολες αποστολές και να σε σώζει από τα εφιαλτικά μαθηματικά της δασκάλας σου.

Δεν μπορούμε να σου δώσουμε το αμάξι, αλλά μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε τον ΚΙΤΤ. Και κοστίζει μόλις 45 ευρώ για να τον αποκτήσεις.

07e13ec2854a3c20d898d1dc11f39ad6 original

Το Dashbot -που πρόσφατα κέρδισε την χρηματοδότηση μέσω Kickstarter- δεν τα βάζει με κακοποιούς αλλά είναι ο ιδανικός φίλος κάθε οδηγού. Πρόκειται για μία ασύρματη συσκευή που τοποθετείται στο εσωτερικό του αυτοκινητού και αναλαμβάνει την δύσκολη δουλειά να συνδέσει όλες τις συσκευές σου μαζί του. Έτσι, το Dashbot μπορεί να λειτουργεί ως GPS (σ.σ.: ναι, σου μιλάει), να σου προωθεί κλήσεις, να γράφει τα SMS σου για σένα και να παίζει όλη σου την playlist με τραγούδια από το Spotify. Βολικό;

84092fbc73a9d27c3aab3e4fbfb221aa original

Η ασύρματη σου επικοινωνία με τον ΚΙΤΤ Dashbot, δεν κάνει μόνο την οδήγηση ξεκούραστη, αλλά στοχεύει στο να μειώσει και τα ατυχήματα στο δρόμο. Γιατί κακά τα ψέματα, όλοι μας έχουμε κοντέψει να τρακάρουμε επειδή στέλναμε SMS.

Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, φαίνεται πιο στιλάτος από τον ΚΙΤΤ. Αν θες να τον γνωρίσεις καλύτερα, δες το βίντεο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved