H ιστορία πίσω από το αγαπημένο μας emoji όταν κάνουμε sexting

Ναι, σήμερα θα μάθουμε γιατί στέλνουμε μελιτζάνες λίγο πιο συχνά από όσο παραδεχόμαστε.

Θυμάστε την εποχή της επικοινωνίας μας πριν από τα emoji; Κάποιοι από εμάς προλάβαμε τα κινητά με κουμπιά, τότε που στέλναμε smileys με παρενθέσεις και σημεία στίξης ή βγάζαμε τα μάτια με το Τ9, αλλά ευτυχώς η πρόοδος της τεχνολογίας μας έφερε σε μια νέα εποχή λακωνικής έκφρασης, εύκολης στη χρήση και σαφέστατη στην κατανόηση, αν και στην αρχή δεν ήταν και τόσο σαφή τα πράγματα. 

Πώς θα φλερτάρεις καλύτερα με τα σωστά emojis 

Η μελιτζάνα εμφανίστηκε to 2011 στα εικονικά πληκτρολόγια των iPhone και κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γινόταν το πέμπτο πιο δημοφιλές emoji σχετιζόμενο με φαγητό/ποτό, μόνο που δεν έγινε ξαφνικά όλος ο πλανήτης φαν του ιμάμ μπαϊλντί.  

 

 

Αυτή ακριβώς η μη δημοφιλία της μελιτζάνας, στην Αμερική είναι σχεδόν άγνωστο σαν λαχανικό, της επέτρεψε να κάνει καριέρα σαν μεταφορά για το σεξ. Γενικά τα φρούτα και τα λαχανικά χρησιμοποιούνται πάρα πολύ σαν υποδηλωτικά του σεξ, ροδάκινα, πεπόνια, μπανάνες, γκρέιπφρουτ κλπ, αλλά το κλειδί της επιτυχίας της μελιτζάνας, είναι ακριβώς το ότι δεν μπορούσε να ταυτιστεί σε καμία περίπτωση με το σεξ. 

Σε αντίθεση με άλλα emoji που μπορεί και να δημιουργήσουν παρερμηνείες, η έλλειψή της από την αμερικανική διατροφή, της έδωσε ένα σαφέστατο σεξουαλικό νόημα. Σε ό,τι αφορά τον τόπο γέννησης της νέας έννοιας της μελιτζάνας, όλα συγκλίνουν στον συνήθη ύποπτο. Μια έρευνα του 2016 έδειξε ότι η χρήση της μελιτζάνας είχε σημαντική και πολύ πρώιμη χρήση στην πολιτεία της Νεβάδας. Είναι απόλυτα λογικό το sexting να είναι μερικά επίπεδα πιο πάνω στο Las Vegas, στην πόλη της αμαρτίας, ειδικά αν σκεφτούμε την παράδοση που έχει η πόλη στην σεξεργασία. 

 

 

Από εκεί και πέρα η μελιτζάνα έχει δεθεί τόσο πολύ με τη νέα της ταυτότητα που έχει χάσει τη βρώσιμη διάστασή, που δεν τη θεωρεί τρόφιμο ούτε το ίδιο το instagram αφού είναι το μοναδικό emoji που δεν μπορεί να μπει σε μορφή hashtag λόγω του πολύ υπαρκτού κινδύνου για παραβίαση των όρων της κοινότητας.

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε με τα emojis

Κάπως έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τις δυτικές χώρες να ανακαλύψουν έστω και από σπόντα ένα παρεξηγημένο (διπλής) λαχανικό που απολαμβάνουμε στην Ελλάδα και άλλες μεσογειακές χώρες, αλλά τουλάχιστον κερδίσαμε ένα πολύτιμο εργαλείο στο sexting μας. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved