Θα την πάλευες αν είχες 100 οργασμούς την ημέρα;

Ένας άντρας σπάει κάθε ρεκόρ οργασμών. Μην ζηλεύεις όμως γιατί είναι πραγματικό μαρτύριο.

Μία κατάσταση που σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από ανυπόφορη. Σκέψου να έχεις 100 οργασμούς την ημέρα. Πραγματικό βασανιστήριο. Κι όμως υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη που μπορεί να το κάνει, το θέμα είναι όμως πως δεν θέλει να το κάνει, δεν έχει όμως άλλη επιλογή. Δύο χρόνια πριν ο Dale Decker ​από το Ουσκόνσιν διαγνώστηκε με μετατόπιση δίσκου στη μέση του. Δεν ήταν όμως αυτό το χειρότερο. Ως παρενέργεια, ανέπτυξε ένα είδος συνδρόμου μόνιμης στύσης, το οποίο τον ωθεί να έχει 100 οργασμούς την ημέρα. Ο 37χρονος Dale εξομολογήθηκε πρόσφατα την κατάστασή του στην Daily Mail ​καθώς και το πως η πάθησή του επηρέασε τη σχέση του με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Είναι επίμονο, επίπονο και εξευτελιστικό, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 
 

Ποια είναι τα πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν sexy σε έναν άντρα;

Πόσο άτυχος μπορεί να είναι κανείς για να το πάθει αυτό; Σίγουρα κάποιος πρέπει να τον καταράστηκε το τύπο, δεν εξηγείται αλλιώς. Ίσως κάποια πρώην του που ήταν μάγισσα ή κάτι τέτοιο παράξενο. Είναι παθολογικά οδυνηρό και σε καμιά περίπτωση ευχάριστο, διασκεδαστικό ή sexy. O Decker ομολογεί πως με τη γυναίκα του δεν κάνουν πια sex και κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Δεν μπορεί να συνοδεύσει τους δυο γιους του στις αθλητικές τους δραστηριότητες, ούτε καν να παίξει μαζί τους. «Απλά φανταστείτε το: στην κηδεία του πατέρα μου ήμουν γονατισμένος δίπλα στο φέρετρο για να τον αποχαιρετήσω κι είχα 9 συνεχόμενους οργασμούς ακριβώς εκεί, παρά την περίσταση!».

 

 
 

Ακούγεται κωμικοτραγικό έτσι δεν είναι; Πάντως δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του. Το σύνδρομο μόνιμου γενετικού ερεθισμού διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2001 και επηρεάζει συνήθως γυναίκες, ενώ ο πριαπισμός ως όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ίδια πάθηση στους άντρες. Τα καλά νέα ωστόσο είναι πως η πάθηση είναι μάλλον σπάνια, με μόνο 7,000 καταγεγραμμένες περιπτώσεις παγκοσμίως. Τα κακά νέα είναι πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αποτελεσματική θεραπεία ούτε χειρουργική επέμβαση που να λύνει οριστικά το πρόβλημα. Ακόμη χειρότερα, οι ειδικοί επισημαίνουν πως οι απόπειρες αυτοκτονιών ανάμεσα στους πάσχοντες από την ασθένεια είναι αρκετά συχνές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved