Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, κάποιοι στη δουλειά περνάνε καλά

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους σε πρόσφατη έρευνα.

Κάποιοι από εσάς που το διαβάζετε θα γελάτε πονηρά κι άλλοι πιθανόν να μην πιστεύετε στα αυτιά σας: σεξ στο γραφείο, είναι δυνατόν; Μωρέ είναι και παραείνα όπως αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε σε 1000 άτομα και δημοσίευσε πρόσφατα μια ιστοσελίδα της Αυστραλίας.

Και δε μιλάμε για έναν στους χίλιους αλλά κάτι παραπάνω από το 10% των εργαζόμενων. Από ότι φαίνεται, όταν κάποιοι πήζουν στο γραφείο, άλλοι περνάνε καλά στον χώρο εργασίας τους.

giphy sex 11

Το 11% από αυτούς τους πονηρούληδες μάλιστα κάνουν παιχνίδι με συναδέλφους τους ενώ ένα 4% δε διστάζουν –δεν είμαστε σίγουροι με ποιον τρόπο- να παίξουν μπάλα με κάποιον εκτός γραφείου, ανεβάζοντας το ποσοστό στο 15%. Δικιά μας εικασία σχετικά με τους συνήθεις ύποπτους; Τα παιδιά των delivery, τα κορίτσια που έρχονται για promo προϊόντων στις εταιρείες και μήπως και κάποιοι πελάτες;

Τώρα πιθανόν να πιστεύεις πως το παιχνίδι παίζεται σε αυτό που αγγλικά ονομάζεται «heavy petting» για να μην το πούμε στα Ελληνικά και χρειαστεί να βάλουμε πιπέρι στο στόμα. Όμως όχι, η έρευνα δείχνει ότι όσοι διασκεδάζουν εν ώρα εργασίας το κάνουν με «ένα στα γρήγορα»!

giphy sex 12

Τέλος υπάρχει και εκείνη η τιμιότατη κατηγορία ανθρώπων που δε διστάζει, δεν κωλώνει να «παίξει μόνη της» στο γραφείο. Πραγματικά γενναία αγόρια (13%) και κορίτσια (5%) που για να ηρεμήσουν και να στανιάρουν λιγάκι από την πίεση της δουλειάς, το ρίχνουν στη χειρωνακτική εργασία. Και μπράβο τους. Χομπίστες, τι να πούμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved