Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν την «ξεπέτα»;

Μία συντάκτρια του Ratpack σχολιάζει το μεγαλείο του «ένα στα γρήγορα». 

Εμείς τα κορίτσια ως γνωστόν, είμαστε το ωραίο φύλο, αυτό που θέλει αγάπη, φροντίδα, χάδια και περιποίηση. Αυτό φυσικά επαληθεύεται-σχεδόν πανηγυρικά θα έλεγα- και με τις προτιμήσεις μας στο σεξ. Καθαρά σεντόνια, ευωδιαστό δερματάκι στο οποίο έχουμε απλώσει το γαλάκτωμά μας, ατμοσφαιρική μουσική-ίσως κάπου και λίγο κρασί-και φυσικά το αγόρι μας, αυτός ο ακούραστος εργάτης, που ακόμα κι αν δούλευε ένα 10ωρο και έφαγε κι άλλες 2 ώρες στην κίνηση, οφείλει να μας κάνει μασάζ, να συνεχίσει με 20λεπτα προκαταρκτικά και τελικά να προχωρήσει στο κυρίως πιάτο τουλάχιστον ένα μισάωρο για να τελειώσουμε εμείς πρώτα.

Ναι σε νιώθουμε, σαφώς σε καταλαβαίνουμε και σίγουρα σε ευγνωμονούμε για όλα τα καλά που μας προσφέρεις. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να σου ανατρέψω τα μέχρι τώρα δεδομένα, και να σου πω κάτι που σίγουρα θα κάνει την καρδιά σου-ίσως και το παντελόνι σου-να σκιρτήσει χαρωπά: Καμιά φορά εμείς τα κορίτσια προτιμάμε απλά το γρήγορο και παθιασμένο σεξ (χαμογελώ πονηρά, κλείνω και μάτι και συνεχίζω).

Και γιατί το θέλουμε στα γρήγορα;

Ξεκαθαρίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στους sex marathons-τουναντίον μάλιστα-αλλά όλες μας κάποια στιγμή θέλουμε να ζήσουμε την κινηματογραφική σκηνή, που μπαίνεις σπίτι, μας βλέπεις και μας κολλάς στον τοίχο γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να αντισταθείς στον έντονο σεξουαλισμό που αποπνέουμε! Μας κάνεις να νιώθουμε τουλάχιστον Monica Bellucci παρά το γεγονός ότι δεν θυμίζουμε καν την μακρινή βλαχάρα ξαδέρφη της. 

Και αφού εσύ δε βαστιέσαι, το κρεβάτι φαντάζει έτη φωτός μακριά και το πάτωμα ή το τραπέζι της κουζίνας είναι η μοναδική λύση, κάτι που από μόνο του δίνει έξτρα πόντους. Διότι όπως και να το κάνεις, το ''quicky'' είναι γρήγορο (το λέει και η λέξη), έντονο και σίγουρα άβολο, αν μάλιστα προσθέσεις στην εικόνα και τα ρούχα, με το γνωστό παραμέρισμα σουτιέν και στρινγκ για να κάνεις τη δουλειά σου.

Και εντάξει, θα το παραδεχτώ: Είναι και εκείνες οι φορές, που απλά θέλεις ένα 5λεπτο ηδονής στα πεταχτά και αμέσως μετά να βάλεις την αγαπημένη σου σειρά ή να βγεις για το ποτό σου χωρίς να χρειαστεί να διορθώσεις τίποτα (σ.σ.: ούτε καν πουδράρισμα μύτης) γιατί πολύ απλά είναι όλα στη θέση τους. Εξάλλου, ξέρουμε εκ των προτέρων, ότι κρατάς το καλό για την μέρα που θα είσαι ξεκούραστος -κι εμείς μαζί- γιατί είναι όντως κάποιες φορές που το μάτι κλείνει και οι δυνάμεις σε εγκαταλείπουν.

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στις ξεπέτες των δημόσιων χώρων, εκεί όπου επιστρέφεις στην παρέα σου σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά με ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο -και αρκετά πιο κόκκινα μάγουλα και αυτιά- διότι και να θέλεις να κρυφτείς, η χαρά δε σε αφήνει. 

Unfaithful 2002 bathroom rough sex flv

Και τελοσπάντων, είναι και μερικές φορές που απλά θέλουμε να ξεχαρμανιάσουμε και να κάνουμε απλό, έντονο και γρήγορο σεξ χωρίς τρυφερότητες, φιλάκια και αγκαλίτσες.

Όχι δε σε γελούν τα μάτια σου. Ισχύει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved