Netflix Ο μαγικός αριθμός που θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες στο σεξ

Πριν την ρίξεις στο κρεβάτι, φρόντισε να δώσεις την σωστή απάντηση.

Θυμάσαι τότε που κάθε γυναίκα έδινε την απάντηση «τρεις» αναφορικά με τους ερωτικούς συντρόφους της ζωής της; Ε, ξέχασέ τα όλα αυτά. Διότι ο αριθμός ανέβηκε. Όχι μόνο ο δικός της αλλά και ο δικός σου. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα Illicit Encounters, το 38% των γυναικών θεωρεί ότι ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να έχει πάει με 8-12 γυναίκες. Το «10» το καλό θεωρείται ο καλύτερος αριθμός, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον αριθμό των ανδρών που πρέπει να έχει κοιμηθεί μία γυναίκα. Το 37% των ανδρών απάντηση «10» και κάπου εκεί τα δύο φύλα τα βρήκαν μεταξύ τους.

Οι αριθμοί κάτω του 8 κάνουν τον σύντροφο να δείχνει άπειρος, ενώ από 20 και πάνω, ο αριθμός θεωρείται αρκετά επιπόλαιος για χρήστη μίας τέτοιας ιστοσελίδας. Στη έρευνα αυτή, συμμετείχαν πάνω από 1000 χρήστες του Illicit Encounters.

 

 

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το 35% των γυναικών και το 30% των ανδρών θέλει να γνωρίζει την αλήθεια σχετικά με το ερωτικό παρελθόν των συντρόφων τους και γι’ αυτό δεν ευθύνεται μόνο η διακριτικότητα. Κάτι τους χαλάει όταν μαθαίνουν την αλήθεια.

Μήπως τελικά είναι καλό να προσποιείται οργασμό η κοπέλα σου;

«Το παιχνίδι αλλάζει διαρκώς στις γνωριμίες» σχολίασε ο Christian Grant του Illicit Encounters. «Αν είχαμε κάνει αυτή την έρευνα πριν από 10 χρόνια, ο επιθυμητός αριθμός συντρόφων θα ήταν πολύ μικρότερος». Οι εποχές αλλάζουν, οπότε οφείλεις να γνωρίζεις. Το «10» είναι ένας καλός αριθμός για να ξεκινήσεις μία κουβέντα. Ίσως να το παίξεις και στο ΚΙΝΟ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved