Netflix Μήπως τελικά είναι καλό να προσποιείται οργασμό η κοπέλα σου;

Πριν μας πάρεις με τις πέτρες, ρίξε μία ματιά σε αυτήν την έρευνα.

Είναι το πιο διαχρονικό ερώτημα και τεράστιο πρόβλημα σε πολλά ζευγάρια. Το γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό είναι ένα μυστήριο που έρχεται να λύσει μια μελέτη της Διεθνούς Ακαδημίας Σεξουαλικών Ερευνών. Και τα νέα που έρχονται είναι ευχάριστα.

Πολλές γυναίκες είναι εκείνες που προσποιούνται την κλιμάκωση και τον οργασμό τους για να φτάνουν ευκολότερα στην κλιμάκωση και τον οργασμό. Είναι κάτι σαν εκείνο το ψεύτικο χαμόγελο που κάνει τον εγκέφαλό μας να νιώθει πιο ευτυχισμένο. Συγκεκριμένα στην έρευνα έλαβαν μέρος 481 γυναίκες (αδέσμευτες και ετεροφυλόφιλες) και εξήγησαν τους λόγους που προσποιούνται οργασμό. Και σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν, η πρώτη είναι να μην στεναχωρεθεί ο παρτενέρ, η δεύτερη η απόκρυψη της ύπαρξης μίας πιθανής σεξουαλικής απειρίας, η τρίτη για περισσότερη ηδονή και η τέταρτη για να τερματιστεί η πράξη.

 

 

Παρότι ο πιο σημαντικός λόγος είναι για να μην στεναχωρεθεί ο παρτενέρ, οι απαντήσεις δείχνουν ότι οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό προκειμένου να αυξήσουν τα επίπεδα διέργερσής τους και να περάσουν υπέροχα. Αυτά είναι υπέροχα νέα για όλους μας αλλά παρόλα αυτά δεν λύνουν το πρόβλημα.

Γιατί ο οργασμός της επηρεάζει τον ανδρισμό σου

Το να μην μπορείς να την φτάσεις στον οργασμό είναι κάτι που οφείλετε να συζητήσετε ως ζευγάρι και να προσπαθήσετε να βρείτε την λύση. Τα πάντα ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι βρίσκονται στην επικοινωνία. Όπως και να ‘χει, η τελευταία έρευνα έρχεται να μας χαροποιήσει λίγο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved