Είναι το Tinder μονόδρομος για τους 30άρηδες;

Η Γωγώ Φούντα βάζει σε σκέψεις εσένα που το απορρίπτεις.

Μήπως είσαι γύρω στα 30; Μήπως είσαι και single; Μήπως έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις στους γάμους φίλων και συναδέλφων και στη συνέχεια να τρέχεις στα μαιευτήρια με μπαλόνια για να τους συγχαρείς για τα νεογέννητα παιδιά τους; Ναι ξέρω, δεν είναι ότι θέλεις να παντρευτείς, αλλά διάολε, βαρέθηκες και να είσαι μπακούρι! Θέλεις να βρεις σύντροφο, να πας την εκδρομούλα σου, να πας για τα φαγητά σου, να λες και μία καληνύχτα πριν ρημαδοκοιμηθείς. Όχι δε ζητάς πολλά, και στο λέω εγώ που καλό λόγο δε χρωστάω.

Και ποια είναι η λύση στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε; Το Tinder! Καλά, ακόμα και αν καταφερθείς εναντίον του λες και είσαι ο παπάς που σπάει ATM και πετάει στη θάλασσα κινητά, δεν θα πιστέψω. Είστε στο Tinder το ξέρουμε. Για τις ανάγκες του θέματος όμως, θα προσποιηθώ ότι δεν το ξέρω και έχω να σου πω 5 πράγματα, τα οποία ίσως σου αλλάξουν γνώμη. Γιατί πολύ πλέον έχουν αποκαθηλώσει το Facebook και δηλώνουν πια ένθερμοι υποστηρικτές.

Το Tinder δεν είναι ο σατανάς ο οποίος πιστεύεις

Έχω φίλο γύρω στα 30, που κάνει μια δουλειά που δεν του αφήνει περιθώρια για πολλές γνωριμίες, που όλοι του οι φίλοι είναι σε mode «φτιάχνω ή έχω κάνει οικογένεια», επομένως βγαίνουν ελάχιστα, πάντα συνοδευόμενοι και κατά τις 02:00 ξημερώματα Σαββάτοθυ έχουν νυστάξει. Επομένως οι νέες γνωρίμιες από δουλειά και παρέα, αποκλείονται. Αν σε αυτό προσθέσεις ότι είναι και κάπως μαζεμένος και όταν θα δει μια όμορφη γυναίκα έξω, θα το σκεφτεί αρκετή ώρα πριν (και αν πάει) να τη μιλήσει, τότε μάλλον για εκείνος είναι μονόδρομος. Και μεταξύ μας δεν είναι κακό. Εξάλλου το οnline dating έχει πολλά καλά που δεν γίνεται να τα παραβλέπεις. Επομένως, σε τέτοιες περιπτώσεις μάλλον είναι μονόδρομος το sign up.

Δίνει λύσεις

Εν αντιθέσει με το Facebook, όπου εκεί τα πράγματα είναι λίγο πιο θολά και ένα πέσιμο μπορεί να παρεξηγηθεί, ή το Instagram, όπου εκεί απλώς σκρόλαρεις ανιχνεόντας την επόμενη μοντέλα «που μοιράζει εγκεφαλικά» το Tinder είναι απλό, μεστό και ξεκάθαρο: Είμαι εδώ για να ζευγαρώσω! Πράγμα το οποίο δε λες κακό ούτε φυσικά και παρεξηγήσιμο. Τουλάχιστον το ίδιο πιστεύουν και οι 50 εκατομμύρια χρήστες του.

ughduwqd

Το πρώτο σοκ

Και παίρνεις την πρώτη κρυάδα που σου σκάνε τα προσωπάκια τα οποία θα πρέπει ή να εγκρίνεις ή να απορρίψεις. Σε χάλασε να πιάσεις κουβεντούλα με μία τύπισσα στην οποία έχεις πατήσει like; Και κάπως έτσι, και κουβέντα στην κουβέντα, έρχεται και το ραντεβού. Παραδείγματα έχω, χειροπιαστά. Δεν κατέληξαν φυσικά όλα σε σχέση, αλλά και μόνο ότι θα πιεις ένα πότο (σε φουλ ερωτική διάθεση) με κάποια που έχεις πει και 2 πράγματα παραπάνω, δεν είναι και τόσο κακό. Λάθος; Και μετά γίνεις ή γίνει καπνός, δεν τρέχει κάτι.

Τα στατιστικά το αποθεώνουν

Θα σε σοκάρω, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του Tinder ψάχνει για σταθερή σχέση! Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι το 42% των εξ αυτών είναι ήδη παντρεμένοι ή δεσμευμένοι (εδώ η φάση είναι κέρατο), και φυσικά την απίστευτη δυσαναλογία αντρών χρηστών και γυναικών (για κάθε 4 γυναίκες αντιστοιχούν 6 άντρες). Σε περίπτωση πάντως που θέλεις οπωσδήποτε να έχεις αποτελέσματα, επικεντρώσου στις ημέρες των Χριστουγέννων και λίγο πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μιας και είναι οι περίοδοι που επικρατεί κυριολεκτικά το αδιαχώρητο από ξαναμμένους χρήστες που ψάχνουν ταίρι.

hjqwvdhjwq

Και τι γίνεται αν όντως ψάχνεις για κάτι πιο σοβαρό;

Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Ο γάμος του περασμένου μήνα προέκυψε έπειτα από γνωριμία στο Tinder και όχι από κοινή παρέα ένα καλοκαίρι στη Σίφνο. Ο διπλανός σου στο γραφείο χαμογελάει τελευταία, όχι γιατί την έπεσε επιτέλους στην αδερφή του κολλητού του, αλλά γιατί η Μαρία με την οποία μιλάει δύο μήνες είναι τόσο καλή και ενδιαφέρουσα κι από κοντά. Με λίγα λόγια τόλμησέ το. Αλλά…

ugqwygdyuqwg

Φτιάξε το προφίλ σου όπως πρέπει, και μείωσε τα likes που δίνεις ελαφρά τη καρδία. Διαφορετικά θα σε περάσει για λιγούρι και δε θα έχει κι άδικο. Όσον αφορά στην φωτογραφία προφίλ, προσπάθησε να κοιτάς ευθεία και να φοράς «ήσυχα» χρώματα. Σύμφωνα με τα στατιστικά έχεις 14% περισσότερες πιθανότητες το κόρτε σου να έχει ανταπόκριση!

Μη σερφάρεις πολύ αργά το βράδυ-ναι τότε δίνεις την εντύπωση ότι ψάχνεις «αρπαχτή»- και προσπάθησε να δικτυώνεσαι κυρίως μεσημέρι γιατί τότε είσαι σε θέση να κάνεις πιο ουσιαστικές συζητήσεις-ξέρεις που δεν έχουν να κάνουν με στάσεις του σεξ και προβληματισμούς γύρω από το τάνγκα ή στρινγκ μαγιό-.

match

Εντάξει και για να είμαι ειλικρινής, και τη γυναίκα των ονείρων σου να μη βρεις, σεξ θα κάνεις. Δε σε χάλασε κιόλας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved