7 πράγματα που μας ξενερώνουν στο κρεβάτι

Γυναίκες, βγάλτε μπλοκάκι.

Θα πάω κατευθείαν στο ψητό γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά: το σεξ είναι ο μόνος τρόπος για να γνωριστούν πραγματικά δύο ενήλικες. Καλό το φλερτ, καλά τα ραντεβού, αλλά μόνο όταν τα σώματα σας κάνουν τα δικά τους, μπορείς να καταλάβεις αν ταιριάζεις με την άλλο –τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο, το οποίο δεν είναι αμελητέο –κάθε άλλο. Το σεξ είναι το πρώτο κουτάκι που θα τσεκάρεις όταν αρχίζεις να βγαίνεις με μια γυναίκα. Τα υπόλοιπα έπονται χρονικά.

Επειδή λοιπόν στο κρεβάτι (ή όπου άλλου, μπορεί να είναι και ένα αυτοκίνητο σε μια ερημιά ή ένας καναπές ή ένας τοίχος σε ένα έρημο στενό) δίνονται οι πρώτες συστάσεις, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτά που κάνουν οι γυναίκες και μας ξενερώνουν. Θυμήσου πως πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει για τα αντιαθλητικά που μας κάνουν στα ραντεβού (όχι από αυτά τα αμφιλεγόμενα αντιαθλητικά που σφυρίζουν φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά από τα παλιά, τα βαρβάτα). Τώρα ήρθε η ώρα για το sequel. Κορίτσια, αν διαβάζετε, ακούστε μας.

1. Δεν είμαστε σε παιδική χαρά

Κάποιες γυναίκες μπορεί να ζουν σε ένα ροζ συννεφάκι (και να μας αρέσει). Μπορεί το βράδυ να κοιμούνται αγκαλιά με τα λούτρινα που είχαν από το Δημοτικό (και αυτό μας αρέσει). Μπορεί να φοράνε και εντελώς κοριτσίστικες πιτζάμες με τον tweety ή δεν ξέρω τι άλλο (αυτό δεν μας αρέσει). Την ώρα όμως του σεξ ό,τι θυμίζει παιδική χαρά και χαρωπή εκδρομή του Λυκείου Ελληνίδων, καλό είναι να λείπει.

Το σεξ αν δεν είναι βρώμικο δεν είναι σεξ. Όχι, δεν το είπε ο Δίας, που τέλος πάντων, έπαιζε μπαλίτσα με ό,τι θηλυκό περπατούσε στην αρχαιότητα. Το είπε ο Woody Allen και φυσικά το λένε και όλοι οι σεξολόγοι. Οι γλύκες, τα νιαουρίσματα είναι ιδανικά για το πριν και το μετά. Εκείνη την ώρα πρέπει να είναι μάχιμη και έτοιμη για όλα.

2. Μίλα, κορίτσι μου

Σεξ στην μούγκα δεν υπάρχει. Άρα να μιλάτε, κορίτσια. Το ξέρω, το ξέρεις, το ξέρουμε όλοι ότι δεν υπάρχει κάτι πιο ξενερωτικό από μια γυναίκα απαθή και ήσυχη στο κρεβάτι. Θέλουμε η γλώσσα τους να τρέχει (#diplis). Θέλουμε να μάθουμε τι νιώθουν, πώς μας νιώθουν, τι τους αρέσει και τι άλλο επιθυμούν να τους κάνουμε.

Η μεγαλύτερη κατηγορία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι δεν ξέρουμε να φερόμαστε στο σώμα μιας γυναίκας. Δεν μας ενδιαφέρει να το ανακαλύψουμε. Ας μιλήσουν λοιπόν. Πεθαίνουμε για αυτό. Ας μιλήσουν όσο πρόστυχα θέλουν χωρίς φόβο και πάθος και όχι απλώς να φωνάζουν γιατί θα τις καταλάβουμε.  Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πούμε; Ρε κορίτσια, σε κρεβάτι είστε όχι σε μεικτό ορκωτό δικαστήριο ώστε να χρειάζεται να μετράτε την κάθε σας κουβέντα.

bigstock Sensual woman in bed with love 89864786

3. Εδώ δεν υπάρχει ισότητα

Στο σεξ (και στα πάθη που αφορούν δύο ανθρώπους) δεν υπάρχει ισότητα. Δεν ήρθαμε να διαπραγματευτούμε το Κυπριακό. Κάποιος από τους δύο θα έχει το πάνω χέρι. Κάποιος θα επιβάλλει τη θέληση του και κάποιος θα υποτάσσεται σε αυτή. Μπορεί να μην είναι κάθε φορά ο ίδιος, μπορεί ακόμα και στη διάρκεια της ίδιας βραδιάς να εναλλάσσονται οι ρόλοι. Όπως και να ‘χει η ουσία παραμένει: Το πρωτόκολλο και η αστική αβρότητα εξαφανίζονται τη στιγμή που θα αρχίζουμε να βγάζουμε τα ρούχα μας και επανέρχονται μόλις τα ξαναφορέσουμε. Ναι, έχουν λόγο στα πάντα, αλλά δεν γίνεται να ξέρουν καλύτερα από εμάς ποια στάση προτιμάμε. Είπαμε, εδώ δεν είναι ΟΗΕ, είναι μάχη των δύο φύλων μέχρις εσχάτων.

4. Κατέβα να φας

Ναι, θα μιλήσουμε και για το στοματικό. Καταρχάς, γιατί υπάρχει αυτή απροθυμία εκεί έξω; Απροθυμία που ενισχύεται αν εμείς δεν το κάνουμε πρώτοι. Άλλες φορές, βέβαια, οφείλεται σε ανασφάλεια, ότι, και καλά, δεν θα είναι τόσο καλές. Λοιπόν, υπάρχουν έχουμε νέα και καλό είναι να μεταφέρουμε στην απέναντι πλευρά: η εμμονή μας με το συγκεκριμένο, δεν έχει να κάνει τόσο με την ευχαρίστηση (ωστόσο, εδώ να πούμε ότι κάποιες είναι ιδιαίτερα ταλαντούχες και θα έχουν πάντα τον έπαινό μας) όσο με την αίσθηση ότι τις ελέγχουμε απόλυτα.

Αυτό το τελευταίο να το θυμάστε, κορίτσια, γιατί ναι μεν υπάρχει απροθυμία, από την άλλη κάποιες το έχετε πιάσει το κόλπο και χωρίς πολλά-πολλά προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για να μας ξεφορτωθείτε μια ώρα αρχύτερα. Ναι, ούτε αυτό μας αρέσει. Δικό μας είναι το βασικό αντικείμενο ενασχόλησης, οπότε το καλύτερο θα ήταν να αποφασίζαμε εμείς για το πότε και το πώς.

5. Τα δάχτυλα, αυτή η μάστιγα

Σε κάποιους αρέσει, οι περισσότεροι δεν το γουστάρουμε. Και φυσικά δεν είναι μόνο τα δάχτυλα στο σεξ. Είναι και  η γλώσσα στο αφτί, άλλο κακό κι αυτό, γιατί συνήθως γαργαλιόμαστε. Ή τα φιλιά στο στήθος, που κανείς άντρας δεν κατάλαβε γιατί πρέπει να τα μας τα δίνουν.

Γενικά, πολλές γυναίκες εκεί έξω έχουν την αίσθηση πώς ό,τι φτιάχνει εκείνες, φτιάχνει και εμάς. Λάθος. Αυτό θα λειτουργούσε αν ήταν στο ίδιο κρεβάτι με την κολλητή τους (το οποίο θα ήταν μια χαρά θέαμα για εμάς), αλλά επειδή κάτι τέτοιο θα παραμείνει ευσεβής πόθος, καλό είναι ακούγεται η γνώμη μας αναφορικά με το τι μας αρέσει και τι όχι. Μάλλον ξέρουμε καλύτερα.

bigstock Man Waiting In Bed 83713043

6. Μα τι κάνουν στην τουαλέτα;

Τα έχουμε πει αναλυτικά για αυτό το μυστήριο. «Πάω λίγο στην τουαλέτα», λένε και χάνονται. Κανείς ποτέ δεν θα μάθει στα αλήθεια τι συμβαίνει εκεί μέσα. Ποιες μυστικές δυνάμεις καλούν, αν βλέπουν οράματα (ή κύκλους). Όμως, αν έχεις κάτσει να την περιμένεις κάνα 20λπετο και επιστρέψει με τα ίδια ακριβώς που φορούσε και όταν μπήκε, τότε η απογοήτευση σου είναι μεγαλύτερη και από αυτή που νιώθει ο Μέσι κάθε φορά που παίζει σε τελικό με την εθνική Αργεντινής.

7. Οι απολογίες

Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσες «αθώες» κορασίδες έχουν περάσει από το κρεβάτι μου. Πόσα κορίτσια που «δεν τα κάνουν κανονικά αυτά» και μου ζητούν με βλέμμα κουταβιού και φωνή καλομαθημένης γατούλας να μην τα παρεξηγήσω (έγινε κάτι κακό και δεν το κατάλαβα;). Θα έλεγα ότι μάλλον βγάζει κάτι η φυσιογνωμία μου και έλκει αυτές τις αθώες ψυχές. Θα ένιωθα ένοχος ότι διαφθείρω τις γυναικείες συνειδήσεις και ότι έιμαι ένας υπονομευτής των αξιών τους έθνους και της φυλής μας. Ευτυχώς, που όλοι μου οι φίλοι έχουν ακούσει πάνω κάτω τα ίδια. Οπότε είτε είναι τόσες πολλές οι «αθώες» ή απλά μας πουλάνε παραμύθι. Γιατί; Έλα ντε. Ναι, καλό είναι να κάνουμε και καμιά κουβέντα μετά το σεξ, έχουμε και εμείς ανάγκη τις γλύκες, αλλά ας μην μας δουλεύουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved