Υπάρχουν τρόποι αλλά θέλουν την προσπάθεια τους.

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολο πράγμα όπως ούτε και η συγκατοίκηση είναι κάτι εύκολο, αν όμως συνδυάσεις αυτά τα δύο τότε όλα γίνονται πολύ πιο δύσκολα αμέσως, αν είσαι και λίγο περίεργος από τη φύση σου τότε όλα μπορεί αν πάνε πολύ στραβά. Με λίγα λόγια αν θέλεις να συγκατοικήσεις με την κοπέλα σου τότε πρέπει να το σκεφτείς διπλά. Μία συγκατοίκηση μπορεί πολύ εύκολα να αποτελειώσει τη σχέση σου. Αυτό το λένε οι στατιστικές και όχι εμείς.

Εδώ θα βρεις μερικά πράγματα για να την κάνεις να αισθανθεί καλά:

 

 

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και η διατήρηση μιας υγιούς σχέσης απαιτεί μικρές θυσίες και σωστή διαχείριση, πολύ δε περισσότερο αν συγκατοικείς μαζί της. Το δύσκολο μέρος είναι να καταλάβεις πως μοιράζεστε όλες τις στιγμές μέσα στο σπίτι. Δεν είσαι μόνος σου αν και θα ήθελες σε στιγμές. Πρέπει να καταλάβεις πως το να μένεις μαζί της δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει προσπάθεια και τρομερή κατανόηση.

 
 
 

Βλέπεις, η καθημερινή επαφή μαζί της μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τις ισορροπίες της σχέσης σας αλλά, κυρίως, να τη φθείρει ουσιαστικά, οδηγώντας σας εν τέλει στον χωρισμό. Κάτι που, υποθέτουμε ότι δε θέλεις να συμβεί σε καμία περίπτωση.

 

 
 

Υπάρχουν τρόποι να την βγάλεις καθαρή. Πρέπει όμως να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να κοιτάξεις λίγο τις ανάγκες της συντρόφου σου. Επίσης σίγουρα θα πρέπει να διαλέξεις ένα μεγάλο σπίτι γιατί πάντα σε ένα μικρό σπίτι όλα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, ιδού έξι απλές όσο και ουσιαστικές κινήσεις που περνούν από το χέρι σου και οι οποίες έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά στην κοινή σας καθημερινότητα. Μαζί, και στη σχέση σας.

Δες εδώ μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις αν συγκατοικείτε:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved