«Χαλιέστε αν μια γυναίκα κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού;»

Μία συντάκτρια στα άδυτα του αντρικού μυαλού.

Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα θέμα ευαίσθητο, ίσως λίγο άβολο που σίγουρα έχει απασχολήσει και σένα. Είναι ένα θέμα ικανό να σου δημιουργήσει ρίγη στη ραχοκοκαλιά και να σε κάνει να αισθανθείς ευάλωτος, αιφνιδιασμένος και σίγουρα αναποφάσιστος. Είναι τελικά αδερφέ μου, τόσο κακό για μία γυναίκα, να κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού; Όχι σε ρωτάω. Το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι ακόμα ικανό να καταστρέψει την τιμή και την υπόληψη ενός φυσιολογικού κοριτσιού, ή βρισκόμαστε στην εποχή που κανένας δε δίνει σημασία στη συγκεκριμένη λεπτομέρεια; Εγώ ρώτησα, πήρα τις απαντήσεις μου και ομολογώ ότι προβληματίστηκα.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Κοίτα, δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δε θα εθελοτυφλήσω και δε θα κάνω την κινέζα. Ξέρω, ότι όταν ένας άντρας πει στο φίλο του ότι βγήκε πρώτο ραντεβού και στη συνέχεια έκανε σεξ, τα πράγματα για την κοπέλα δεν είναι και τα πιο ευοίωνα. Σίγουρα θα πέσει hi-5 και σίγουρα ο… επιβήτορας θα ακούσει σχόλια του τύπου: «Μπράβο, άξιος και καλά της έκανες». Το θέμα είναι βέβαια τι συμβαίνει μετά την αποθέωση. Γιατί κακά τα ψέματα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην «μετρήσεις» όπως πρέπει μία γυναίκα που θα κάνει σεξ μαζί σου στο πρώτο ραντεβού.

shakirraaaaaa

Η αλήθεια είναι, ότι το θέμα είναι λεπτό, αλλά σίγουρα όχι απλό. Και όταν λέω όχι απλό, εννοώ ότι θα πρέπει αρχικά να εξεταστεί το… background της σχέσης. Όταν για παράδειγμα, γνωρίσεις τύπισσα σε μαγαζί, ανταλλάξετε τηλέφωνα, το επόμενο βράδυ βγείτε και τελικά καταλήξετε να κάνετε αχαλίνωτο σεξ, τότε μάλλον δεν έχεις να περιμένεις και πολλά από αυτή. Όχι γιατί δεν μπορεί να τα δώσει, αλλά γιατί δεν είναι διατεθειμένη να τα δώσει σε σένα. Ναι, υπάρχει περίπτωση να θέλει να κάνει μόνο σεξ, οπότε ποιος ο λόγος να καθυστερεί;

Διάβασε επίσης: 5 σημάδια ότι θα σε κάνει Τάρανδο, αλλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι

 

Το πράγμα όμως μπορεί να γίνει και περίπλοκο

Δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα ή για να είμαι ακριβής δεν μου έχει συμβεί. Υπάρχουν όμως άνθρωποι, που με το που αντικρίσουν κάποιον παθαίνουν σκοτοδίνη και νιώθουν -δεν ξέρω πώς- συναισθήματα πρωτόγνωρα. Κι αν, λέω αν, η κοπέλα αυτή σε δει, πάθει ντουβρουτζά μαζί σου και σε ερωτευτεί τόσο κεραυνοβόλα που θα θέλει να σε βάλει κάτω και να σου κάνει πράγματα περίεργα και πρόστυχα, από το πρώτο κιόλας βράδυ, εσύ τι κάνεις; Της δίνεις φυσικά το κορμί σου, αλλά μετά δεν την ξαναπαίρνεις τηλέφωνο γιατί είναι «εύκολη» ή δικαιολογείς τον ενθουσιασμό της γιατί είσαι και ένα κουκλί ζωγραφιστό; Εδώ σε θέλω.

Διάβασε επίσης: «Σόρι, αλλά σε βλέπω σαν φίλο»

 

blakeeeee

 

Τα πράγματα είναι πιο απλά στην εξής περίπτωση…

Άσε στην άκρη τη γνωριμία της μιας βραδιάς, και φτιάξε την εξής εικόνα στο μυαλό σου: Βιώνεις μία κατάσταση, ένα φλερτ για την ακρίβεια, το οποίο κρατάει καιρό. Από 15νθήμερο μέχρι μήνες. Η κοπέλα είναι από τη δουλειά, από κοινή παρέα ή τελοσπάντων από κάπου που μπορείς να τη βλέπεις συχνά. Τα likes φέρνουν τα μηνύματα και τα μηνύματα σιγά σιγά το ραντεβού. Ε εντάξει, όταν ο πόθος και η ερωτική επιθυμία, έχουν χτυπήσει κόκκινο, θεωρείς ότι είναι τόσο κακό, τελικά να παίξει σεξ στο πρώτο ραντεβού; Γιατί εδώ μοιάζει περισσότερο με λύτρωση παρά με απόφαση της στιγμής.

milaaaa

 

Και για να είμαι ειλικρινής...

Εντάξει, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, δεν είναι λίγο περίεργο να δίνουμε τόση βάση στο σεξ και στις πόσες μέρες θα συμβεί; Μήπως αντί να σκέφτεσαι ότι σου «έκατσε» στο πρώτο ραντεβού, να κάτσεις να αναλογιστείς αν το σεξ ήταν καλό; Γιατί αν ήταν όντως καλό, και αν πραγματικά η κοπέλα σου αρέσει, μήπως να μη δώσεις και τόση σημασία στη χρονική στιγμή που αποφάσισε να σου παραδοθεί; Λέω εγώ τώρα και περιμένω να διαβάσω την άποψή σου στα σχόλια.

Διάβασε επίσης: Η αμήχανη στιγμή που συνοδεύεσαι αλλά χαζεύεις περαστικές



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved