Γιατί ερεθίζουν τις γυναίκες οι άντρες που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού;

Κι όμως είναι τέρμα αλήθεια και το λέει η επιστήμη.

Ναι τα έχεις κάνει όλα πλέον. Τώρα σου έγινε συνήθειο και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Τα έχεις δοκιμάσει όλα σίγουρα: Το νέο πανίσχυρο αφροδισιακό είναι η φασίνα. Οι δουλειές του σπιτιού - όχι από μια καλλίγραμμη οικιακή βοηθό που θα προσλάβεις, αλλά από εσένα τον ίδιο.

Τα στερεότυπα που θέλουν τον άντρα να μη βοηθάει καθόλου στα οικιακά, πλέον, έχει καταρριφθεί. Σύμφωνα με μία έρευνα από κοινωνιολόγους του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, οι γυναίκες έδειξαν ότι οι άντρες που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τις ελκύουν περισσότερο και τους βρίσκουν πιο γοητευτικούς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του, οι οικογένειες στις οποίες οι άντρες και οι γυναίκες εργάζονται κανονικά και μοιράζονται ισάξια τις δουλειές του σπιτιού είναι και οι πετυχημένες.

 

 
 

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έρχονται να υποστηρίξουν και άλλες έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν. Μία από αυτές έρχεται από το Συμβούλιο του Σύγχρονου Γάμου.

 

 

Η επιστήμη απέδειξε πως όταν ένας άνδρας συμμετέχει στο μερίδιο που του αναλογεί στις δουλειές του σπιτιού, όχι μόνο κάνει οικονομία στα χρήματα (και στην τσουχτερή αμοιβή της καλλίγραμμης οικιακής βοηθού που θα προσλάβει), αλλά απολαμβάνει σπουδαία αφροδισιακά ευεργετήματα. Πράγμα που σημαίνει περισσότερο και καλύτερο σεξ.

 

 
 

Ακόμη, ένας ψυχολόγος, ο Dr. Gotteman, έδειξε ότι η βοήθεια του άντρα στις δουλειές του σπιτιού, λαμβάνεται από τη γυναίκα ως ένδειξη αγάπης και υποστήριξης! Οπότε, κάνε κάτι και εσύ στο σπίτι! Μην τα περιμένεις όλα από αυτή.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να είσαι ακόμη πιο σέξι στα μάτια της:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved