Έρευνα: Αυτά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των απατημένων ανδρών

Η επιστήμη ανακάλυψε πως όλοι οι απατημένοι έχουν κοινά σημεία.

Οι σχέσεις και ο έρωτας είναι κάτι το αρκετά περίπλοκο και μάλιστα πλέον για να τα καταλάβουμε πρέπει να συμβουλευτούμε την επιστήμη. Αυτό γίνεται πλέον πολλές φορές μιας και η επιστήμη μέσω της έρευνας έχει τη λύση σε πολλά σεξουαλικά και ερωτικά προβλήματα μας.

 

 

Η απιστία σε ένα ζευγάρι θεωρείται η απόλυτη προδοσία. Έρευνες σχετικά με την απιστία έχουν κατά καιρούς διερευνήσει πολλές πτυχές της, όπως το πόσο συχνά συμβαίνει, στοιχεία της σχέσης που μπορεί να οδηγούν σε αυτό, αλλά και χαρακτηριστικά των ατόμων που είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους.

 

 
 

Πλέον μπορούμε να δούμε πως όλοι οι απατημένοι άνδρες έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά που τους ενώνουν. Ποια είναι αυτά; Η έρευνα έδειξε πολύ ενδιαφέρονται στοιχεία.

 

 
 

Μέχρι σήμερα, όμως, οι σχετικές έρευνες έχουν αγνοήσει σε μεγάλο βαθμό το άτομο που υφίσταται την απιστία. Παρόλο που η συμπεριφορά του συντρόφου τους σίγουρα δεν είναι δικό τους λάθος, η κατανόηση πιθανών παραγόντων που μπορεί να σχετίζονται με την απιστία είναι σημαντική, καθώς η έρευνα αποφαίνεται ξεκάθαρα…

Δες εδώ τι έδειξε αυτή η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved