Έρευνα: Πώς να προλάβεις τον μεγαλύτερο ανδρικό εφιάλτη

Κι όμως μπορείς να τον προλάβεις, σύμφωνα πλέον με την επιστήμη.

Η στύση του άντρα είναι το βασικό συστατικό που κάνει το σεξ με τη σύντροφο κάτι επιτυχημένο ή όχι τελικά. Η στυτική λειτουργία του άντρα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και μερικοί από αυτούς είναι καλά κρυμμένοι στο σώμα και στο μυαλό μας.

 

 

Οι άνδρες με υψηλή αρτηριακή πίεση που δεν λαμβάνουν θεραπεία έχουν χειρότερη ροή αίματος στο πέος τους σε σχέση με αυτούς με φυσιολογική αρτηριακή πίεση, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας το 2020.

 

 
 

Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά έτσι. Όποιος έχει πολύ πίεση στο αίμα δεν έχει καλή στύση. Τη σχέση της φαρμακευτικής αγωγής για τη θεραπεία της υπέρτασης με τη στυτική δυσλειτουργία αναδεικνύει ελληνική μελέτη που μπορεί τελικά να μας σώσει από ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα.

 

 
 

Όπως αναφέρεται στη μελέτη, οι υπερτασικοί άνδρες έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν μειωμένη ροή αίματος στο πέος και στυτική δυσλειτουργία σε σχέση με όσους διατηρούν την αρτηριακή τους πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα, αυξάνοντας τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και θανάτου.

Εκτός όμως από τον κίνδυνο του θανάτου υπάρχει και ο κίνδυνος να μην έχουν καλή στύση όταν την χρειάζονται, κι αυτό είναι πολύ δυσάρεστο αίσθημα.

Δες εδώ τι άλλο έδειξε η έρευνα αναλυτικά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved