Έρευνα: Πώς θα καταλάβεις αν μία γυναίκα είναι ερωτικά διαθέσιμη;

Κι όμως η επιστήμη σου εξηγεί πως γίνεται να το δεις με την πρώτη ματιά.

Το σεξ και οι σχέσεις δεν είναι κάτι το εύκολο και το να προσπαθήσεις να τα κατανοήσεις με τη πρώτη είναι σαν να κάνεις κάτι εντελώς τρελό. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Επίσης πρέπει πάντα να συμβουλευόμαστε την επιστήμη μιας κι εκεί βρίσκουμε συχνά τις πιο αξιόπιστες απαντήσεις για το ερωτικό μας.

 

 

Νέα μελέτη ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Kent υποδεικνύει ότι οι άνδρες μπορούν να ξεχωρίσουν τη μυρωδιά μιας γυναίκας που είναι σεξουαλικά διαθέσιμη και μιας που δεν είναι.

 

 

Το να καταλάβεις αν μία γυναίκα είναι διαθέσιμη ερωτικά είναι κάτι που χρειάζεται εμπειρία αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να το δεις μέσω της επιστήμης. Αυτή θα σου εξηγήσει πως…

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior, υποστηρίζει πως η ανίχνευση της σεξουαλικής διέγερσης μέσω της μυρωδιάς ίσως να λειτουργεί σαν ένα πρόσθετο κανάλι επικοινωνίας του σεξουαλικού ενδιαφέροντος μεταξύ των φύλων, παρέχοντας μια επιπλέον επιβεβαίωση για την ύπαρξή του.

 

 
 

Η έρευνα αυτή, της οποίας ηγήθηκε ο Δρ. Arnaud Wisman, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Kent, επεκτείνει το πεδίο έρευνας προηγούμενων μελετών, οι οποίες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν και να ανιχνεύουν συναισθήματα όπως ο φόβος ή η θλίψη μέσω της μυρωδιάς. Η σεξουαλική διέγερση, λοιπόν, αναγνωρίστηκε επίσης σαν μια συναισθηματική φυσική κατάσταση.

Δες εδώ τι ακριβώς έδειξε η έρευνα αυτή:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved