Έρευνα: Τι κάνουμε εμείς οι άντρες όταν φοβόμαστε την απόρριψη;

Κι όμως το απέδειξε η επιστήμη.

Οι σχέσεις και το σεξ δεν είναι εύκολα πράγματα. Μέσα τους μπορεί να βρει κανείς πολλά κόμπλεξ και φόβους μεταμφιεσμένους σε άλλες δικαιολογίες. Η επιστήμη όμως ερευνά και ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα όσο περνάνε τα χρόνια. Όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα.

 

 

Οι άντρες μπορεί να δείχνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πίσω από αυτό όμως δεν σημαίνει πως κι εμείς δεν έχουμε ανασφάλειες. Αυτό φαίνεται στο ό,τι θέλουμε συνεχώς να κάνουμε σεξ. Η επιστήμη έδειξε πως αυτό μπορεί να είνια καμιά φορά σημάδι φόβου απόρριψης. 

 

 
 

Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει πως αν η γυναίκα δεν βρίσκει πραγματικά πολύ ελκυστικό τον άνδρα που έχει απέναντί της τότε δεν θα δεχθεί να κάνει περιστασιακό σεξ. Αν εκείνη δεν ενδιαφέρεται λοιπόν, τίποτα δεν θα συμβεί.

Από την άλλη εμείς οι άντρες θέλουμε σχεδόν συνέχεια να κάνουμε σεξ με τη σύντροφο μας. Αυτό όμως μπορεί να είναι κακό για εμάς.

 

 
 

«Όταν οι άνδρες συναντήθηκαν με τις γυναίκες, στα πλαίσια της μελέτης, σχεδόν οι μισοί εκ των αρρένων δήλωσαν πως θα ήθελαν να κάνουν σεξ με κάποια γυναίκα, ενώ οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονταν», δήλωσε ο Mons Bendixen, καθηγητής ψυχολογίας στο Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως οι γυναίκες δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για περιστασιακό σεξ, αν δεν βρουν έναν άνδρα πραγματικά ελκυστικό.

Δες εδώ για να καταλάβεις τι ακριβώς έδειξε αυτή η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved