Πάμε μια βόλτα στη γυναικεία «λογική» για την απιστία

Στο μυαλό τους, ακόμα και ένα μέιλ μετράει για κέρατο.

Η αλήθεια είναι ότι με την απιστία έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν (τόσο με τις περιπτώσεις που την κάνεις, όσο και με εκείνες που την υφίστασαι ή πρόκειται να την υποστείς). Όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, διότι όσο υπάρχει σεξ, θα υπάρχει νομοτελειακά και κέρατο. Δηλαδή για πάντα.

Τι είναι όμως τελικά η απιστία; Ή για να γίνω πιο σαφής: τι μετράει ως απιστία; Οκ, αν σε πιάσει στο κρεβάτι καβάλα με την άλλη, αυτό είναι μια αυταπόδεικτη μορφή απιστίας. Μήπως όμως υπάρχουν και άλλες λιγότερο προφανείς περιπτώσεις (χωρίς ερωτική επαφή προφανώς). Ας πούμε, πριν καμιά 20αριά χρόνια, ο Μπιλ Κλίντον προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει ότι το στοματικό σεξ δεν είναι ίδιο με το κανονικό σεξ, επομένως δεν υφίσταται θέμα απιστίας.

Επίσης, μετράνε τα ίδια πράγματα ως κέρατο για τους άνδρες και τις γυναίκες; Όχι, δίότι για εμάς, η έννοια του κεράτου έχει πολλά παρακλάδια -και εννοείται ότι δεν είναι μόνο το σεξ αυτό που μετράμε.

Στα συγκέντρωσα για να ενημερωθείς, και για να προσέχεις λίγο περισσότερο.

Όταν τα... προφίλ σου είναι ενεργά

Καταλαβαίνω ότι όσο ήσουν single είχες ένα σωρό προφίλ (στο Tinder και σε όλα αυτά τα dating sites που υπόσχονται να σου προφέρουν γνωριμία ή έστω σεξ). Από τη στιγμή λοιπόν που βρήκες, γυναίκα για ποιον αναθεματισμένο λόγο εξακολουθεί το προφίλ σου να είναι ενεργό; Ρητορικό το ερώτημα. Ακόμα κι αν απλά... χαζεύεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπεις στον πειρασμό να μιλήσεις με κάποια, ακόμα κι αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις τίποτα απολύτως. Θέλεις να συνεχίσεις να το κάνεις; Μαζί σου. Απλά να ξέρεις ότι μέσα σε ελάχιστες μέρες αφού πέσει στην αντίληψή μου το χόμπι σου, έχω σπάσει κωδικούς, έχω κρατήσει αρχεία και στη συνέχεια ψάξε τρύπα να κρυφτείς. Οι Anonymous θα ειναι γατάκια μπροστά μου.

XHvXIKY

Όταν μιλάς με την πρώην

Και όταν λέω πρώην, δεν αναφέρομια αποκλειστικά στη χρονικά τελευταία σου σχέση. Κυρίως αναφέρομαι σε εκείνη -τον μεγάλο Έρωτα- πρώην, στην «3 χρόνια μαζί» πρώην, στην πρώην με το Π κεφαλαίο. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση της κοπέλας σου: Θα ήθελες κάθε φορά που γυρίζεις το κεφάλι εκείνη να στέλνει στον Πρώην (και αυτός με κεφαλάιο) και να τον ρωτάει πώς είναι η κοιλίτσα του που πονάει; Άσχημο, ε;

Όταν φλερτάρεις (ακόμα και από μακριά)

Εγώ πρώτη θα σου πω ότι το φλερτ είναι ζωή. Όχι όμως για το δικό μου γκόμενο! Ή μάλλον θα γίνω σαφής: Φλέρταρε όσο θέλεις τετ-α-τετ, κάνε και κοπλιμέντο άμα λάχει -μόνο μην το μάθω. Ωστόσο, αν υποψιαστώ ότι σου στέλνει η συνάδελφος mail κι εσύ απαντάς -δήθεν για δουλειά- με αστειάκια και αηδίες, έχουμε πρόβλημα. Δεν με νοιάζει αν λες ότι δεν τη θέλεις ή ότι δεν σου αρέσει ή αν είναι παντρεμένη. Και μόνο ότι μπαίνεις στη διαδικασία να φλερτάρεις μαζί της, έστω και γραπτώς, είναι αρετά για το θεωρήσω ως δυνάμει απιστία.

jwdwjhdgjwhd

Μήπως η πολλή ελευθερία βλάπτει;

Εντάξει το έχουμε αποφασίσει: Θα βγαίνεις με τους φίλους σου θα βγαίνω με τις δικές μου. Από πότε όμως απέκτησες φίλο... Αγγελική και δεν το θυμάμαι; Και το ότι θα βγείτε για τη δουλειά (κλασική ατάκα απενεχοποίησης) θα πρέπει εμένα να με ηρεμήσει; Ακόμα χειρότερα δε, αν έχω ψάξει την Αγγελική στα social media -ναι, δεν είναι του χαρακτήρος μου αυτά, αλλά η ανάγκη με έσπρωξε- και είναι λίγο πιο άσχημη από εκείνη τη «χάλια», την Εύα Μέντες. Να ξέρεις ότι η θέση επιβαρύνεται, αν σε ρωτήσω για εκείνη και μου απαντήσεις ότι «δεν βλέπεται η κοπέλα».

Λοιπόν, άκου: Εφόσον αρέσει σε μένα, πάω στοίχημα ότι αρέσει και σε σένα. Και, δηλαδή, είναι λογικό να βγεις για φαγητό με μία ωραία συνάδελφο, ακόμα κι αν το μόνο που θα συζητήσετε είναι η δουλειά; Παιδιά τα meetings στα γραφεία γιατί υπάρχουν; Μήπως έχουν χάσει κάπως το αρχικό τους νόημα;

ΥΓ: Καλά, επαγγελματικό ταξίδι με γυναίκα συνάδελφο είναι αιτία χωρισμού, έτσι;

ynYKr5eg 600x400

Και κλασικά...

Στο εξωτερικό: Ναι, στο εξωτερικό δεν μετράει, στο Erasmus δεν μετράει, στο μεταπτυχιακό δεν μετράει. Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Για εμένα πάντως που μετράει παντού, δεν θα έχω πρόβλημα να σε απατήσω σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας γιατί βαριέμαι και τα ταξίια με το αεροπλάνο.

Ενώ έχουμε χωρίσει: Δεν λέω να έχουμε χωρίσει χρόνια ή πολλούς μήνες. Μιλάω για 30-60 μέρες, που ακόμα διατηρούνται μια χαρά τα παρελκόμενα γκομενικού. Ναι, μπορεί να είχαμε χωρίσει, ναι δεν είναι απιστία, αλλά μην περιμένεις να το παραδεχθώ. Αντίθετα θα σου πω ότι «όταν είχαμε χωρίσει εσύ με κεράτωσες». 

Το strip club! Aθάνατο, τιμημένο και αιτία πολλών καυγάδων και χωρισμών. Στο συγκεκριμένο είμαι πιο ελαστική, αρκεί και εσύ να κρατάς το μέτρο (που σημαίνει ότι επιτρέπεται στα μπάτσελορ). Αν όταν εμφανίζεσαι στην είσοδο σου στρώνουν κόκκινο χαλί, ανοίγουν σαμπάνιες αμέσως για χάρη σου και όλα τα κορίτσια σε ξέρουν με το μικρό σου, τότε πάλι έχουμε πρόβλημα. Μόνο ο συνάδελφος Μπάμπης Κόλλιας έχει τέτοιο εκτόπισμα σε αυτά τα μέρη -και αυτό συμβαίνει για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Τώρα αν μάθω, ότι ερωτεύτηκες stripper και με κεράτωσες και μαζί της, καλά ξεμπερδέμετα. Όχι με εμένα. Με άλλους, ξέρεις ποιους.

giphy

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved