5 σημάδια ότι σε χωρίζει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι

Μία συντάκτρια σου δείχνει τον τρόπο για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Παράπονο δεν πρέπει να έχεις, αυτομαστιγώθηκα στο προηγούμενο θέμα, ζήτησα και συγνώμη και όλα καλά. Σήμερα, λέω να μην είμαι τόσο αυστηρή με τις γυναίκες και παράλληλα διδακτική με εσένα. Διότι το θέμα των σχέσεων, και ιδίως στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, είναι δύσκολο και ευαίσθητο.

Ναι ξέρω, από ένα σημείο και μετά η σχέση ρουτινιάζει, γίνεται βαρετή και φτάνει η στιγμή που και μόνο η παρουσία του άλλου δίπλα σου σε ενοχλεί! Τι γίνεται όμως όταν εσύ ζεις ακόμη τον έρωτα τον απόλυτο και εκείνη δε συμμερίζεται την άποψή σου; Τι γίνεται όταν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να σου ανοίξει τα μάτια;

break up

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η γυναίκα όταν δεν περνάει καλά σε μία σχέση, φαίνεται περισσότερο και από σημαδούρα. Η διαφορά η δική σας, είναι ότι από ένα σημείο και μετά, τείνετε να διαχωρίζετε τις καταστάσεις: Εντάξει δεν τρελαίνομαι αλλά είναι καλό κορίτσι, δε θα με κερατώσει (τουλάχιστον όχι εύκολα) και με προσέχει πολύ. Από την άλλη, δεν τρελαίνομαι πλέον με το σεξ που κάνουμε, έχει παχύνει και λιγάκι και γι’ αυτό έχω αρχίσει να μιλάω με εκείνη από τη δουλειά. Άλλο αγάπη και άλλο σεξ με λίγα λόγια. Δε σε κατακρίνω, απλά εκθέτω γεγονότα.

Από την άλλη, εμείς οι γυναίκες θέλουμε όλο το πακέτο. Σεξ, αγάπη, τρυφερότητα, σιγουριά και όλα σε έναν άνθρωπο. Και τι γίνεται όταν κάποιο από τα παραπάνω εξαφανιστεί; Τότε δυστυχώς αρχίζει μία μακρά περίοδος, κατά την οποία σου εκθέτει σημάδια, κι εσύ μάλλον αδυνατείς να παρατηρήσεις. Άνοιξε τα μάτια σου!!!

giphy

Αρχίζουν οι έξοδοι με τις φίλες

Θυμάσαι που τις θυμόταν μια φορά το τρίμηνο κι αυτό συνήθως για χάρη; Ε λοιπόν οι κολλητές ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα με μεγαλύτερη συχνότητα από ποτέ. Ποτά, ψώνια, εκδρομές, ένας μικρός χαμός! Όχι δε σε κερατώνει ήδη (μάλλον) απλά ψάχνεται. Εκτός πια κι αν έχει ήδη εντοπίσει το στόχο-αλήθεια παρατήρησες ότι τελευταία έχει αποκτήσει στέκι-;

Θυμάσαι που της είχες εξομολογηθεί ότι κάτι σε ενοχλούσε;

Μα ως διά μαγείας εσύ να σιχαίνεσαι τη δαντέλα και εκείνη να αγοράζει πλέον ακόμα και παπούτσια με δαντέλα; Δεν είναι ύποπτο όλο αυτό; Να της έχεις τονίσει ότι δεν σου αρέσει το παγωτό φιστίκι και όλως τυχαίως να αγνοεί την στρατσιατέλα και τα cookies; Να της λες μην κόψεις καρέ τα μαλλιά σου, και εκείνη να σκάει μύτη σαν την αδερφή σου όταν ήσασταν μικρά και την κούρευε η μάνα σου με το κατσαρολάκι; Ε φίλε κάτι δεν πάει καλά. Εντάξει αρκετά καταπιέστηκε για να σου αρέσει. Τώρα απλά δεν τη νοιάζει!

Κάνει τα πάντα για να τη σιχαθείς

Είσαι κομμάτια και επιπλέον έχεις αρπάξει και ένα ελαφρύ κρύωμα. Αυτό που θέλεις είναι να κάτσεις με την κοπέλα σου στον καναπέ, να δείτε ταινία και να σε περιποιηθεί. Όοοοχι! Εκείνη, σε κοιτάζει με βλέμμα κουταβιού και σου λέει ότι δεν μπορεί να ακυρώσει το ποτό με την Μαρία γιατί της το έχει υποσχεθεί αλλά ό, τι κι αν χρειαστείς να την πάρεις αμέσως τηλέφωνο. Την παίρνεις. Δεν το σηκώνει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει.

hgwvdghwdhwe

Αρχίζουν οι αλλαγές

Θυμάσαι που τη γνώρισες 50 κιλά και έγινε 63; Όχι ότι εσύ είσαι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά τώρα μιλάμε για εκείνη. Ε τώρα γράφτηκε γυμναστήριο, κάνει σολάριουμ και φυσικά πήγε σε διαιτολόγο. Όχι για σένα προφανώς, αλλά για τον κάθε πιθανό γκόμενο εκεί έξω.

Και μετά από όλα αυτά…

Είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεσαι ότι σε χωρίζει όταν δεν κάνετε σεξ;;; Και ok, όσο ξενέρωτη κι αν είναι, πώς γίνεται να μη σου έχει κάνει την παραμικρή νύξη εδώ και ένα μήνα; Διότι άλλο να μην έχεις σχέση και αναγκαστικά να απέχεις, κι άλλο να κοιμάστε μαζί σαν αδερφάκια. Κακά τα ψέματα, η σχέση σου έχει τελειώσει εδώ και καιρό, και απλά εθελοτυφλείς. Κάνε την έκπληξη και χώρισέ τη εσύ. Αυτό θέλει!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved