Αληθινός SURVIVOR: 6 φριχτές καταστάσεις στο πρώτο τριήμερο μαζί της

Η Γωγώ Φούντα στα λέει έξω από τα δόντια: θα υποφέρεις, βάστα γερά!

Τριήμερο πλησιάζει, καύσωνα θα έχει (μίνι αλλά μου είναι αδιάφορο), τι καλύτερο από το να με πάρεις και να με πας μια ωραία εκδρομή; Ο προορισμός είναι κάτι που δεν με απασχολεί και πολύ -και γενικά καμία γυναίκα από τη στιγμή που θα είναι μαζί σου- οπότε είτε με πας στην Μύκονο (πάλεψέ το λίγο αυτό),είτε στο Ναύπλιο είτε στο χωριό σου μου είναι ακριβώς το ίδιο. Εξάλλου, το πρόγραμμά μου δεν πρόκειται να το αλλάξω σε καμία περίπτωση, οπότε αυτός που ίσως κάποια στιγμή να αισθανθεί περίεργα είσαι εσύ. Και το λέω αυτό, γιατί ειδικά το πρώτο τριήμερο με το έτερον ήμισυ είναι ένα μεγάλο τεστ για τη σχέση. Αδερφέ ένα πράγμα θα σου πω και μην το ξεχάσεις ποτέ: Αν γυρίσετε και οι δύο αρτιμελείς, τότε θα μείνετε για πάντα μαζί.

Καταπίεση με τη βαλίτσα δε θέλω

Όσον αφορά στις γυναίκες, ναι είμαστε κάπως παράξενες και λίγο πιο απαιτητικές, οπότε φροντίζουμε να έχουμε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Με λίγα λόγια, μην περιμένεις να έχω πάρει backpack για 2,5 μέρες, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν με ξέρεις καθόλου. Ναι, θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να μην σχολιάσεις το βαλιτσάκι μου και το μικρό σακίδιο που θα πάρω μαζί-χώρια η τσάντα που θα κρατάω και ίσως αυτή της θάλασσας-γιατί μέσα έχω βασικά και απαραίτητα πράγματα τα οποία το αντρικό σου μυαλό δεν μπορεί να διανοηθεί.

Βαριά ρούχα για το βράδυ, μαγιό και φορέματα για το πρωί και φυσικά κάτι πιο σέξι για τις βραδινές μου εμφανίσεις (ναι, εγώ θα τα φορέσω ακόμα κι αν δε βγούμε). Μην τολμήσεις να μου ζητήσεις ζακέτα όταν θα τουρτουρίζεις από το κρύο την ίδια ώρα που εγώ θα αγναντεύω τη θάλασσα πίνοντας το ποτό μου. Ας το χώραγες στο τσαντάκι του Σπορτ Μπίλυ που πήρες.

Η ώρα της προετοιμασίας

Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνω στην τουαλέτα και γενικά στο μπάνιο. Σε περίπτωση που θέλεις να απολαύσεις το ντους σου, καν' το όσο εγώ κοιμάμαι/ βλέπω Survivor/ μιλάω με την μανούλα μου. Διαφορετικά, νομίζω ότι ένα 3λπετο σου αρκεί για να κάνεις τον μπιντέ σου και να είσαι και έξω σκουπισμένος και μυρωδάτος.

Μη με παρεξηγείς, εγώ έχω τα μαλλιά-τα οποία έχουν γίνει κόμπος από την υγρασία-το γαλάκτωμα που θα πρέπει να απλώσω στο αφυδατωμένο δερματάκι μου και φυσικά τις λοιπές φροντίδες για να είμαι άψογη για σένα κύριε! Στο νερό, όλο αυτό το έχω μια ωρίτσα-αν έχεις πέσει σε γρήγορη-.

hqwtqwf

Όσο κι αν ντρέπεσαι, φωτογράφος μου θα γίνεις

Κοίτα δε θέλω να φανώ ψωνισμένη ή σούργελο, αλλά μιας και ζούμε στην εποχή του Instagram και της φωτογραφίας, θα πρέπει να ασπαστείς κι εσύ αυτή μου την επιθυμία. 

Μη με παρεξηγείς, μου είναι και μένα ανυπόφορο, αλλά μιας και ήρθαμε, και μιας και έχει τόσο ωραία θέα, και μιας και είμαι πανέμορφη, να μη βγάλω γύρω στις 20 φωτογραφίες να έχω να διαλέξω; Θα πρέπει επίσης να περιμένεις το boomerang ίσως και κάποιο μικρό video, και όλα αυτά… αδιαμαρτύρητα! Σε περίπτωση που αγχώνεσαι για την πόζα που θα πρέπει να πάρεις, να σε ενημερώσω ότι δε θα χρειαστεί καν να είσαι μέσα σε κάποια από τις φωτογραφίες μου. Συγνώμη αλλά τα concept που έχω σκεφτεί περιλαμβάνουν αποκλειστικά εμένα και τη φύση.

hwqwhj

Όσο κι αν γκρινιάξεις εγώ γκάγκανο θα γίνω

Σε ό, τι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία, θα πρέπει να γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι μία παραλία θα την επισκεφτείς. Δεν μπορεί αγαπητέ μου να έχει 30 βαθμούς και να μην αδράξω την ευκαιρία να γίνω μία σοκολατένια θεότητα. Για να δεις όμως τι παιδί είμαι, ο καφές σου, η μπύρα σου και το φαγητό σου (δεν παίζει να μείνουμε λιγότερο από 3ωρο) θα είναι κερασμένα από μένα. Είσαι ήδη συγκινημένος;

hgasfqghdfegw

Στο φαγητό σε αφήνω ελεύθερο

Στο θέμα του φαγητού δεν με λες περίεργη. Σίγουρα δε θα φάω του σκασμού γιατί δε θέλω να πρηστώ, αλλά εσύ μπορείς να φας με την ψυχή σου, όσο εγώ θα βάζω φίλτρα στις συγκλονιστικές μου πόζες. Εντάξει μην περιμένεις κοψίδια και κρασί μέχρι να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας. Αυτά να τα κάνεις με τους φίλους σου. Εγώ μετά θέλω τα χέρια σου καθαρά για να μπορείς να με πάρεις αγκαλιά-είμαι λίγο υποχόνδρια, τι να κάνουμε;

Να κλείσουμε και λίγο το μάτι

Θα κλείσω με το θέμα του ύπνου. Γενικά δεν είμαι περίεργη και γενικά κοιμάμαι σαν πουλάκι. Ωστόσο, όταν βρεθώ σε ξένο μέρος, σα να μπαίνει ο διάολος μέσα μου και συμπεριφέρομαι χειρότερα και από μωρό. Με ενοχλεί η θερμοκρασία, το στρώμα, η κουβέρτα και ο θόρυβος. Επίσης έχω θέμα με την μυρωδιά του δωματίου και με τα επίπεδα υγρασίας-όπως υποθέτω ο περισσότερος κόσμος. Με λίγα λόγια κουράγιο και υπομονή να έχεις αδερφέ, και να ποντάρεις στην εξάντλησή μου η οποία και θα με κάνει κυριολεκτικά να ξεραθώ.

Πάντως να ξέρεις, ότι τον «Γολγοθά» μου μπορεί να τον ανέβω, γκρίνια δε θα έχω. Δε θα σου μαυρίσω και τις διακοπές. Είπαμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved