Σκέφτεσαι και εσύ έντονα το σεξ με την πρώην σου;

Πάντως αν θες να επιστρέψεις, υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζεις.

Έχοντας βγει από καραντίνα, δεν ξέρω αν όλοι μας αλλάξαμε προς το καλύτερο, αλλά ξέρω ότι όλοι μας αυξήσαμε στο 100% τις φορές που πλένουμε τα χέρια μας μέσα σε μία ημέρα, αλλά και αναγνωρίσαμε τη σημαντικότητα του αντισηπτικού στις ζωές μας. Και κάπως έτσι, με το υγρό ανά χείρας και την μασκούλα να κρύβει τα φιλήδονα χείλη μας-εμείς οι γυναίκες έχουμε και τεράστιο θέμα με τα κραγιόν αν με ρωτάς- επανερχόμαστε σιγά σιγά στην πραγματικότητα.

Πλέον, οι σκοτεινές μέρες της καραντίνας σου μοιάζουν μακρινές και ίσως όχι τόσο οδυνηρές, μιας και αν η ζωή σου δεν έχει επηρεαστεί δραματικά από μία αλλαγή, συνειδητοποιείς ότι τελικά όντως έσωσες τον κόσμο, απλά μένοντας σπίτι. Τις μέρες βέβαια εκείνες, που οι ώρες είχαν χάσει το νόημά τους και σου ήταν παντελώς αδιάφορο τι ώρα θα κοιμηθείς ή θα φας, και αν θα σου μπαίνει το τζιν όταν όλο αυτό τελειώσει, έκανες κάποιες τρέλες, και δεν αναφέρομαι στο… δραπανοκατσάβιδο που παρήγγειλες, γιατί ήθελες να γίνεις μάστορας. Ας πέσουν οι μάσκες: Μη έχοντας σχέση, έστειλες στην πρώην σου. Και το ένα μήνυμα έγιναν δύο, και μετά τρία και ως διά μαγείας, η επικοινωνία έγινε καθημερινή. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που τώρα σκέφτεσαι σοβαρά, ότι ένα σεξ μαζί της δεν θα ήταν και τόσο κακό. Ή μήπως θα ήταν; Παρακάτω λοιπόν σου εκθέτω σε ποια περίπτωση να το κάνεις, και σε ποια… ούτε να το σκέφτεσαι!!!

giphy 1

Ξεκινάω με το «ούτε να το σκέφτεσαι»

Οι ειδικοί υποστηρίζουν, ότι όταν μία σχέση χαλάει, ή δεν μπορεί να συνεχιστεί τελοσπάντων, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι εξαφανίζεται και η ερωτική χημεία ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Επιπλέον, το σεξ με τον πρώην είναι πάντα εύκολο, απολαυστικό και χαλαρό, γιατί πολύ απλά ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Όλα αυτά όμως, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που χωρίσατε άσχημα, δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα ή τα βράδια κλαις σε εμβρυακή στάση στη σκέψη της, θεωρώ σωστό να μην το ρισκάρεις και να μείνεις μακριά της. Ένα απλό τεστ που μπορείς να κάνεις, είναι να τη σκεφτείς να κάνει σεξ με κάποιον άλλο. Αν το αντέχεις, τότε είσαι έτοιμος για λίγο σεξ από τα παλιά. Αν όχι, τότε μείνε καλύτερα εσύ και ο εαυτός σου. Πίστεψέ με, θα με ευγνωμονείς σε λίγο καιρό.

giphy 3

Μπορεί όμως τα πράγματα να μην είναι και τόσο δραματικά

Δεν είμαι αφοριστική μιας και για κάθε δράση υπάρχει η αντίδραση (το μόνο που έμαθα από τη Φυσική). Όπως ακριβώς θα απέτρεπα την παραπάνω περίπτωση από το να μπλέξει σε αδιέξοδες καταστάσεις, έτσι ακριβώς σε σένα θα πω «κάντο» και θα σου δώσω την ευχή μου! Ο λόγος; Ξέρεις ακριβώς τι κάνεις, ξέρει και εκείνη, και δεν υπάρχει απολύτως κανένα συναίσθημα από καμία πλευρά. Το μόνο που θέλετε είναι λίγο καυτό σεξ κάτι το οποίο είναι τίμιο και ντόμπρο. Επιπλέον, το κάνεις μόνο για να περάσεις καλά, δεν έχεις καμία φιλοδοξία για σχέση στο μυαλό σου-γιατί πολύ απλά δεν θέλεις- και δεν έχεις σκοπό να κρατήσεις περαιτέρω επικοινωνία. Μπράβο για την ειλικρίνεια.
Προσοχή: Μη γίνει συνήθεια όμως όλο αυτό. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από τη συνήθεια. Να το θυμάσαι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved