Η αμήχανη στιγμή που εκτιμάς το sexting

Γιατί μόνο αυτό έχεις!

Θα μου πεις εσύ τώρα, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ κυρά μου ασχολείσαι με αυτά. Αλλά ακριβώς επειδή ο κόσμος καίγεται, ασχολούμαι με αυτά. Να ευθυμήσουμε λίγο, να διαβάσουμε και κάτι άλλο πέραν των έκτακτων μέτρων και γενικά να ξεφύγει το μυαλό έστω και για μερικές αράδες. Αν καταφέρω λοιπόν να σε κάνω να ξεχαστείς, τότε θα νιώσω πολύ ευτυχισμένη. Αν πάλι όχι, θεώρησε το χρόνο που θα έχεις αφιερώσει στο κείμενο, χαμένο. Δεν θα είναι και τόσο μεγάλο εξάλλου!

Anyway, στο θέμα μας τώρα. Η καθημερινότητα αλλάζει (δεν ξέρουμε για πόσο) και πιθανότατα να αλλάξουμε κι εμείς σαν άνθρωποι. Σίγουρα οι προτεραιότητές μας και σίγουρα ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Και μιας και αυτή την περίοδο απαγορεύονται, οι καφέδες, τα ποτά και οι επαφές, τι καλύτερο από το να ξεθάψεις μία παλιά αλλά πιθανότατα αγαπημένη σου συνήθεια: Το sexting!

giphy

Ναι αγαπητέ μου. Μπορεί να την είχες αφήσει στο μακρινό σου παρελθόν, γιατί κακά τα ψέματα έκανες σεξ (!) αλλά η ζωή και οι συνθήκες δε σου αφήνουν άλλα περιθώρια. Και αφού δεν μένεις μαζί με την καλή σου, και έχετε σκοπό να τηρήσετε τους κανονισμούς και τα μέτρα (και μπράβο) οι επιλογές σου για καυτές νύχτες γεμάτες έρωτα, περνούν από την οθόνη του κινητού σου!

Μη ντρέπεσαι και μη νιώθεις αμήχανα. Πρότεινέ το και είμαι σίγουρη ότι δεν θα συναντήσεις τοίχο. Από το ολότελα εξάλλου, κάτι είναι και το εξ' αποστάσεως. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, καλό θα ήταν να εξασκηθείς και λίγο, μιας και η αποχή (για το sexting μιλάω) πιθανότατα να σε οδηγήσει σε...περίεργα μονοπάτια. Σε κάθε περίπτωση, και να αποτύχεις, τουλάχιστον θα γελάσετε.

Κλείνω με μία αισιόδοξη σκέψη: Όταν επανέλθει η κανονικότητα σκέψου εσένα και την καλή σου να τρέχετε χέρι χέρι στους αγρούς γελώντας ξέγνοιαστα. Και προφανώς αναζητώντας έναν στάβλο για να κάνετε σεξ!!! 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved