Αυτοί είναι οι διάσημοι που φαντασιώνονται περισσότερο οι γυναίκες

Και εντάξει με εκείνους, αλλά με εμάς τι γίνεται;

Λένε ότι η βλακεία δεν έχει όρια, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ολέθριο για τις ζωές μας ίσως και για την ίδια την ανθρωπότητα. Όρια όμως δεν έχει και η φαντασία, κάτι που είναι σαφώς προτιμότερο, μιας και χωρίς φαντασία δεν θα υπήρχε λογοτεχνία, ποίηση, κινηματογράφος και τόσες άλλες μορφές τέχνης. Εφόσον λοιπόν η φαντασία δεν έχει όρια και άρα δεν μπαίνει σε καλούπια και στεγανά, μπορούμε άνετα να ταξιδεύουμε οπουδήποτε, να είμαστε οποιοσδήποτε και να επιθυμούμε ερωτικά… οποιονδήποτε!

Και όλη αυτή η εισαγωγή, έγινε για κάτι πολύ απλό και σίγουρα ενδιαφέρον. Βγήκε λοιπόν η λίστα, με τους διάσημους που φαντασιώνονται οι γυναίκες ή τελοσπάντων που θα ήθελαν να βγουν ένα ραντεβού. Η λίστα αυτή λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι περιέχει ιδιαίτερες εκπλήξεις, μιας και θα μπορούσε να είναι κομματάκι πιο εναλλακτική αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών κατέληξε στους εξής:

Νούμερο 5 Brad Pitt

Λογικό, διαχρονικό και τίμιο. Εγώ θα τον έβαζα πιο ψηλά αλλά περί ορέξεως…

Νούμερο 4 George Clooney

Εξίσου διαχρονική επιλογή μιας και ήταν πάντα το αρχέτυπο του στιβαρού αρσενικού και παράλληλα έβγαζε και μία εσάνς bon viveur στην οποία καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Πολλούς πόντους του έδωσε και ο γάμος του με την Amal. Να τα λέμε κι αυτά…

Νούμερο 3 Αdam Levine

Πάντα φιγουράρει σε αντίστοιχες λίστες και όχι άδικα. Να κάνει κάτι με την εκνευριστική του φωνούλα και θα τον αγαπάμε περισσότερο.

Νούμερο 2 Ryan Gosling

Όχι μπράβο του και τα έχει καταφέρει επάξια. Δεν είναι όμορφος αλλά είναι σέξι. Με υπέροχη φωνή και φυσικά αστείρευτο ταλέντο. Η Εva Mendes δεν του ταιριάζει πολύ αλλά αφού αυτή αγάπησε εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Νούμερο 1 Channing Tatum

Έχει κορμάρα και χιούμορ οπότε μπορώ να αντιληφθώ την παρουσία του στην κορυφή. Σίγουρα δεν θα ήταν στη δική μου 5άδα αλλά δε νομίζω να έσκαγε και ιδιαίτερα.

 

 

Και τώρα, έπειτα από απαίτηση του κοινού θα παραθέσω τους δικούς 5 αγαπημένους με τυχαία σειρά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις:

Brad Pitt γιατί είναι αυτός που είναι και τέλος

Robert Downey Jr. γιατί είναι ένας αλήτης που κατά βάθος θέλει μόνο αγάπη και προσοχή (δικά μου συμπεράσματα αυτά)

Chris Hemwsorth γιατί… εχμμμ τον έχεις δει;;;;;

Javier Bardem γιατί παντού χρειάζεται ένας ταλαντούχος Ευρωπαίος

Jude Law γιατί είναι ο πιο σέξι Εγγλέζος του κόσμου. Αυτά…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved